Novice

Avtomobilski oglaševalci so ponovno izkoristili veliki finale NFL

Finale prvenstva v ameriškem nogometu Super Bowl 2020 se je odvijalo na Floridi, televizijski prenos tekme s prizorišča Hard Rock Stadium v Miami Gardens pa je ponovno postregel z naborom atraktivnih avtomobilističnih oglasov.

Nogometni dvoboj je letos potekal med moštvi Kansas City Chiefs in San Francisco 49ers, zmago pa so si prvič po petdesetih letih z rezultatom 31:20 priborili igralci moštva Kansas City Chiefs. Poleg odmevnega nastopa Jennifer Lopez in Shakire so za zabavo množice gledalcev na stadionu in pred televizijskimi sprejemniki poskrbeli tudi tisti oglaševalci, ki so bili televizijski mreži Fox za predvajanje 30-sekundnega oglasa pripravljeni plačati vsaj 5,6 milijona ameriških dolarjev (5,1 milijona evrov). V nadaljevanju predstavljamo nekaj letošnjih oglasov, ki so jih pripravili predstavniki avtomobilske industrije.

Genesis je pripravil enega najbolj pričakovanih oglasov za predstavitev novega športnega križanca GV80, v katerem sta nastopala Chrissy Teigen in John Legend.

Audi je tokrat izkoristil zakup oglasnega prostora za predstavitev električnega modela e-tron Sportback, razkritega na lanskem avtomobilskem salonu v Los Angelesu.

Porsche je za svojo predstavitev pripravil filmček poln akcije, v katerem predstavljajo električni Taycan, ki ga ukradejo iz njihovega muzeja v Stuttgartu, v oglasu pa lahko opazimo tudi Porsche 911 GT3 generacije 992.

General Motors je na Super Bowlu, podobno kot njegova evropska tekmeca, predstavil oglas za električni model, le malo večjega kalibra, saj gre za 1.000-“konjski” električni Hummer.

Kia je tokrat s pomočjo športnika Josha Jacobsa izpostavila model Seltos, ki prihaja prihodnje leto.

Hyundai je na duhovit način prikazal funkcijo parkiranja Smart Park, ki bo na voljo v novi različici modela Sonata.

Jeep je s pomočjo igralca Billa Murraya poskrbel za predstavitev novega Gladiatorja.

Toyota je v pustolovskem slogu predstavila novega Highlanderja, ki naj bi, podobno kot v oglasu, potnikom nudil maksimalno možno zaščito.

Podjetje Weather Tech, ki izdeluje in prodaja dodatno opremo za avtomobile, pa je tokrat namesto neposredne ponudbe njihovih proizvodov raje predstavilo veterinarsko fakulteto v Wisconsinu, za katero zbirajo prispevke.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: A.J. Lipp. Video: proizvajalci.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Porsche bo leta 2021 odprl ogromen doživljajski center v Italiji
Renault ob osvežitvi modelu Megane dodaja še priključno-hibridni pogon E-Tech