Novice

Bliža se predstavitev Volkswagna Amarok, ki kljub digitalizaciji ohranja kanček analognega

Nova generacija poltovornjaka, ki prinaša sveže tehnološke rešitve in več prestiža, bo predstavljena v juliju.

Pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila se že pripravljajo na bližnjo premiero nove generacije Amaroka. Poltovornjak, ki je nastal v sodelovanju s Fordom in je zasnovan na enaki osnovi kot Ford Ranger, naj bi kljub digitalizaciji in večjemu zaslonu informacijsko-multimedijskega sistema ohranil nabor fizičnih gumbov. Ti naj bi v kombinaciji z zaslonom na dotik služili hitrim nastavitvam pomembnejših funkcij vozila, medtem ko naj bi, po besedah predstavnikov znamke, kompleksnejše nastavitve asistenčnih sistemov in multimedije potekale ob kombinaciji upravljanja preko zaslona na dotik in fizičnih gumbov.

Večino fizičnih gumbov so namestili pod na sredinski konzoli navpično nameščen zaslon informacijsko-multimedijskega sistema, ki bo na voljo v velikosti deset ali dvanajst palcev in bo dopolnjeval prikaz novega digitalnega kombiniranega instrumenta. Sam sistem bo, kot se za ta segment v sedanjosti spodobi, ponujal vrsto funkcionalnosti ter nadzor nad klimatsko napravo in nastavitvami vozila, navigacijo ter povezanimi storitvami.

Pri nemški znamki napovedujejo digitalno premiero nove generacije poltovornjaka Amarok za 7. julij. Z njegovo proizvodnjo naj bi pričeli še letos, potekala pa bo v Južni Afriki.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Koncept ID.Aero kot predhodnik električne limuzine
Pet članic EU naj bi se zavzemalo za odlog prepovedi novih avtomobilov na fosilna goriva