Novice

BMW pripravlja vrsto novosti

Na avtomobilskem salonu IAA 2023 nameravajo predstaviti koncept, zasnovan na platformi prihodnosti Neue Klasse, na sejmu potrošniške elektronike CES pa naj bi poleg njihove vizije mobilnosti za prihodnost predstavili tudi NEXTGen koncept.

Vodilni mož znamke BMW oliver Zipse je razkril del načrtov bavarske znamke za prihodnost. V okviru sejma potrošniške elektronike CES, ki bo januarja prihodnje leto v Las Vegasu, naj bi razkrili dva nova koncepta, povezana z njihovo vizijo prihodnosti.

Vozilo digitalne prihodnosti naj bi odražalo vizijo mobilnosti v letu 2040 in naj bi bilo predstavljeno kot virtualna izkušnja kombinacije fizičnega avtomobila in digitalne prihodnosti. Še bolj skrivnostno ostaja razkritje koncepta NEXTGen, saj so pri znamki BMW ključnik #NEXTGen že uporabili pri BMW iX, BMW Motorrad Definition CE 04 in Mini Vision Urbanaut ter pri najavah prototipa električne Serije 5 in pri predstavitvi avtonomnih tehnologij.

Na avtomobilskem salonu IAA, ki so ga organizatorji iz Frankfurta preselili v München, pa naj bi v septembru prihodnjega leta predstavili koncept, ki bo ponujal vpogled v prihodnost modelov na novi platformi Neue Klasse. Po trenutnih napovedih naj bi bili prvi modeli, zasnovani na novi platformi, predstavljeni v letu 2025.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: BMW.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Nio odpira proizvodni obrat v Evropi
Kam z odsluženimi baterijami električnih vozil