Novice

Mika Häkkinen med ambasadorje

Dvakratni svetovni prvak Formule 1 Mika Häkkinen bo postal ambasador pnevmatik Nokian.

Najsevernejši svetovni proizvajalec pnevmatik je s Häkkinenom podpisal večletno pogodbo o sodelovanju, na podlagi katere bo Häkkinen med drugim sodeloval pri projektih s poudarkom na varnosti vožnje.

“Mika je ikoničen Finec, ki je na lastnem zgledu pokazal, kako uspeti in priti na sam vrh v svetu Formule 1,” je izjavil Ari Lehtoranta, izvršni direktor Nokian Tyres, in dodal: “Je človek, ki trdno stoji na tleh in hkrati primer, kaj lahko dosežeta volja do zmage in brezkompromisna želja po doseganju vedno boljših rezultatov.”

Häkkinen in Nokian Tyres delita vrednote, saj ljubitelj hitrosti za proizvajalca pnevmatik zatrjuje, da gre za lep primer finske industrijske zgodbe o uspehu. “Mislim, da biti Finec temelji na odločnosti in pogumu – finski ‘sisu’ – odnos, zaradi katerega nikoli ne odnehamo. Potrebno se je neprestano učiti in razvijati novosti, da bi ostal na vrhu in bil zmagovalec. To velja tudi za Nokian Tyres: inovacije in neprestani razvoj produktov zagotavljajo, da bodo tudi v prihodnje na čelu v razvoju tehnologije in varnosti pnevmatik.”

Težko kdo bolj argumentirano govori o pomenu kvalitete pnevmatik na dirkališčih ali v vsakodnevnem prometu: “Zame je bistvenega pomena, da lahko zaupam svojim pnevmatikam in njihovem obnašanju tudi v ekstremnih pogojih. Pnevmatike Nokian so ‘odporne na sever’: razvite in preizkušane pod izrednimi pogoji in vem, da nanje lahko računam v kakršnikoli situaciji.”

Avtomobilizem.com (Vir: Nokian.)

 

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Maserati napoveduje novi športni terenec
Aston Martin je že pripravil novi DB11