Novice

Nova grafična podoba znamke JLR

Britanska znamka v lasti indijske korporacije Tata Motors z novo identiteto uresničuje zastavljeno vizijo sodobnega prestiža.

Po aprilski najavi so pri znamki Jaguar Land Rover oziroma JLR pričeli uresničevati načrte v zvezi s preimenovanjem in novo identiteto. S prvim junijem tudi uradno pod imenom JLR postajajo “hiša znamk”, ki združuje modele znamk Range Rover, Discovery, Defender in Jaguar.

Ob tej priložnosti so predstavili novo grafično podobo, ki uteleša eleganco, sodobnost in njihove težnje k naprednemu razmišljanju. Identiteta predstavlja naslednji korak pri uresničevanju strategije Reimagine, ki definira prehod k elektrifikaciji in obljubo ogljične nevtralnosti za prihodnost.

Adrian Mardell, izvršni direktor znamke JLR, je poudaril pomen nove identitete, ki predstavlja njihove ambicije na področju ponudbe sodobnih in prestižnih modelov. Kreativni direktor Gerry McGovern pa dodaja, da nova podoba prinaša več preglednosti strankam ter obenem združuje njihove britanske znamke.

Predstavniki JLR obenem še zagotavljajo, da znamka Land Rover ostaja ključni člen njihove genske zasnove in nadaljuje uspešno zgodbo globalnih uspehov, ki temeljijo na njihovi bogati zgodovini.

Avtomobilizem.com (Vir in grafika: JLR.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Idealen za Evropo: Lexus razkriva svoj najmanjši model LBX
Volkswagen dodaja podaljšano različico modela ID.Buzz