Novice

Nova Honda HR-V bo na voljo samo s hibridnim pogonom

Honda je predstavila nekaj podrobnosti nove generacije modela HR-V, ki prihaja kot kompaktni križanec sodobne zasnove s standardnim hibridnim pogonom.

Pri Hondi so si novo generacijo športnega križanca HR-V zamislili v skladu s trenutno oblikovalsko filozofijo in smernicami znamke, ki so izražene preko čistih brezšivnih linij in kupejevskega videza. Novi HR-V pooseblja izrazit videz športnega križanca z drzno zasnovo mreže hladilnika, dolgim motornim pokrovom ter pokončnimi stranskimi linijami, ki zagotavljajo dovolj prostora v notranjosti.

Notranjost za ta razred ponuja obilo prostora in udobja, ki ga zaradi pametne razporeditve ne omejujejo komponente hibridnega pogona. Pri Hondi so z izbiro uporabljenih materialov in minimalističnega dizajna dosegli pridih prestiža, kot smo ga vajeni v modelih premijskega razreda. Za udobje in dobro počutje bo poskrbela nova zasnova prezračevalnega sistema, ki usmerja svež zrak med in nad glavami potnikov.

Novi HR-V je zasnovan v skladu z zavezami znamke k elektrifikaciji njihovih najpomembnejših modelov za evropski trg do leta 2022. Zato bo že standardno na voljo s hibridnim pogonskim sklopom e:HEV, v katerem učinkovit bencinski motor dopolnjuje sistem dveh električnih motorjev.

Honda HR-V nove generacije naj bi bila na voljo evropskim kupcem proti koncu letošnjega leta, cen in ostalih podrobnosti pa zaenkrat še ne razkrivajo.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Honda.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Nissanov Qashqai v tretji generaciji
Škoda Kushaq se postopoma razkriva