Novice

Novi član družine Dacia bo Jogger

Romunski avtomobilski proizvajalec je razkril ime novega vsestransko uporabnega družinskega avtomobila, ki naj bi ga predstavil v okviru IAA Mobility v Münchnu.

Dacia je pred pred prihajajočim septembrskim dogodkom IAA Mobility v Münchnu predstavila ime novega družinskega avtomobila. Jogger bo namenjen predvsem družinam, saj naj bi bil na voljo v pet- ali sedemsedežni konfiguraciji. Vsestransko zasnovan družinski avtomobil združuje pragmatičen in izviren duh Dacie s približevanjem aktivnostim v naravi, kot so si jih pri znamki zamislili v slogu nove, pred kratkim predstavljene identitete.

Ime so izbrali po načelu preprostosti in univerzalnosti ter predstavlja dinamiko, pozitivno energijo in duh narave. Z enako končnico (-er) kot že uveljavljeni športni terenec Duster, namiguje na robustnost in vzdržljivost novega modela, ki naj bi predstavljal idealnega spremljevalca v vsakdanjem življenju družin.

Dacia bo novi Jogger premierno predstavila 6. septembra ob glavnem vhodu na salon mobilnosti IAA, tri dni pred tem pa bodo pripravili spletno predstavitev družinskega avtomobila, v okviru katere naj bi razkrili njegove prve podrobnosti.

Avtomobilizem.com (Vir in grafika: Dacia.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Opel Rocks-e bo novi najmanjši Opel
Znamka Mobilize predstavlja prvo električno limuzino