Novice

Prenova Porsche Panameri prinaša več drznosti

Nemški proizvajalec športnih avtomobilov pripravlja premierno predstavitev nove Panamere.

Športno potovalna limuzina Porsche Panamera, ki je lansko leto praznovala deseto obletnico obstoja, letos dobiva osvežitev. Druga generacija modela je na trgu zadnja štiri leta, prenova pa ji prinaša vrsto tehnoloških izboljšav, s katerimi pri Porscheju še naprej uspešno usklajujejo udobje prestižne limuzine z genetiko in lastnostmi čistokrvnega športnega avtomobila.

Nova Panamera bo poleg osvežitve videza dobila več motorne moči ter dodelave podvozja, ki omogočajo izboljšano lego na cesti in vodljivost, kar se je že izkazalo na testiranjih. Novi model je bil na Severni zanki dirkališča Nürburgring kar približno 13 sekund hitrejši od predhodnice.

Ob vsestranskosti in edinstveni simbiozi nasprotij, ki sta že od nekdaj značilnosti Porsche Panamere, bo prihajajoča prenovljena različica še bolj drzna, svetovno premiero pa bo doživela 26. avgusta 2020 ob 15 uri. Premierna predstavitev bo potekala preko spleta na Porsche NewsTV, kjer jo bosta med drugimi razkrila predsednik uprave Oliver Blume in dirkalni voznik Tim Bernhard.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Porsche.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Mercedes-AMG Project One hrumi na preizkusih vozne dinamike
Superšportnik z značko legendarne francoske znamke

Več vsebin

Novice

Prenova Porsche Panameri prinaša več drznosti