Novice

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet na prvih uradnih fotografijah

Britanski proizvajalec prestižnih avtomobilov razkriva prve fotografije omejene serije modela Dawn Silver Bullet, ki bo na voljo v le 50 primerkih.

Za predstavitev novega modela so izbrali ceste v okolici Gardskega jezera v Italiji, kjer so posneli vrsto fotografij avtomobila v njegovem naravnem okolju – na odprti cesti. Med vožnjo po sončnih italijanskih cestah je novi predstavnik prestižne družine Rolls-Royce izrazil svoj značaj med dinamično vožnjo ter zasijal v odtenku kovinsko srebrne barve Brewster Silver Paint. Izbira barve predstavlja poklon epskim modelom preteklosti, kot so Silver Dawn, Silver King, Silver Silence in Silver Spectre. Rolls-Royce Dawn Silver Bullet bo prvi model, ki ga bodo izdelovali po naročilu v proizvodnem obratu Global Centre of Luxury Manufacturing Excellence Goodvood v angleški pokrajini West Sussex.

Dvosedežni roadster izhaja iz modela Rolls-Royce Drophead, štirisedežnika, ki so mu na mesto zadnjih sedežev dodali aerodinamičen pokrov, oblečen v usnje in z dodatki iz titana, ki poudari silhueto avtomobila in izraža njegovo dinamiko. Zasnova pokrova je skrbno načrtovana in usmerja pretok zraka nad kabino, s čimer še povečuje udobje na sprednjih sedežih.

Po besedah predstavnikov znamke je Rolls-Royce Dawn Silver Bullet sodobna interpretacija klasičnih roadsterjev in ponuja vozniško izkušnjo z določeno mero prefinjenosti, ravno pravo mero vzvišenosti, ter poživljajočim občutkom brezkompromisne svobode.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops, Rolls-Royce. Foto: Rolls-Royce.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Subarujev čisto novi Levorg
McLaren potrdil prihod električnega modela