Novice

Talismanu se bo v Frankfurtu pridružil novi Renault Megane

Skozi špranje in skrite luknjice je na svetovni svet zašel zajeten komplet fotografij novega Renault Meganea.

Z vstopom v četrto generacijo se bo Renault Megane oblikovno ustalil in zresnil. Z videzom, ki povzema elemente nove filozofije dizajna, se odmika od radikalnega in v ospredje poriva racionalno. Vse manj je izrazitih posebnosti, zato se nam lahko zdi, da želi novi Megane bodoče kupce prepričati prav s svojim umirjenim značajem.

Tako znotraj kot tudi zunaj se kaže velik vpliv modela Talisman. Oba novinca bosta svoj krst doživela na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, ki bo svoja vrata odprl naslednji teden. Možje na vodilnih položajih pri Renaultu so poudarili, da se bo Megane največjim tekmecem (Volkswagen Golf, Opel Astra, Peugeot 308, Citroën C4, Mazda 3, Seat Leon) zoperstavil z moderno in kvalitetno notranjostjo, saj je bila prav slednja najpogosteje tarča kritik s strani uporabnikov. Tudi potniška kabina vleče elemente iz modelov Talisman in Espace. Na sredini je nameščen velik tablični zaslon na dotik, preko katerega upravljamo s funkcijami vozila.

Megane se bo preselil na arhitekturo CMF, ki je bila razvita s sodelovanjem Renaulta in Nissana. Enako arhitekturo so uporabili že pri novem Nissan Qashqaiju in Renault Kadjarju, omogoča pa uporabo najnovejših dizelskih in bencinskih agregatov.

Renault seveda ni uradno potrdil pristnosti fotografij, a lahko glede na obsežnost galerije verjamemo, da gre za pravo stvar.

Op. ur.: članek smo naknadno dopolnili še z uradnim video posnetkom novinca.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Renault – Carpassion.it)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Talismanu se bo v Frankfurtu pridružil novi Renault Megane"


xxl
8 leta 7 meseci nazaj

Kaj vem,ne bom ga hvalil,ne grajal,treba bo v živo videt.

 
Seat je Ibizo Cupro oborožil z večjo močjo
Najmočnejši in najhitrejši serijski športni terenec