Novice

Teden premier pri Škodi

Pri češkem proizvajalcu nameravajo ta teden predstaviti kar dva nova predstavnika njihove družine.

Poleg Škodinega prvega električnega modela, zasnovanega na osnovi modela Citigo, naj bi bila ta teden v sklopu Svetovnega prvenstva v hokeju na ledu IIHF v Bratislavi predstavljena tudi prenovljena različica modela Superb. Poleg klasične limuzinske in karavanske različice naj bi bila tokrat v paleti tudi robustnejša forma novega modela Superb Scout, manjkala pa ne bo niti izvedenka Laurin & Klement za najzahtevnejše kupce.

Medtem ko so pretekli teden že podali prve podrobnosti inovativnega sistema matričnih LED žarometov, ki bo v prenovljeni admiralski ladji tokrat prvič na voljo v Škodinih avtomobilih, so sedaj javnosti posredovali še kratek predstavitveni film, ki razkriva zatemnjene obline skupaj z bežnim pogledom v notranjost novega modela.

Kljub temu, da je Škoda dolgoletni pokrovitelj svetovnega prvenstva v hokeju, so se letos prvič odločili, da izkoristijo to priložnost tudi za premiero novosti, ki jih bodo uradno razkrili ob začetku tekem četrtfinala, v četrtek, 23. maja.

Avtomobilizem.com (Vir, foto in video: Škoda.)

Mnenja uporabnikov

5 komentarjev za "Teden premier pri Škodi"


radar
4 leta 10 meseci nazaj

Ivan36… od kdaj pa sta superb (razred D) in audi a6 (razred E) isti razred? Verjetno samo v na balkanu in sloveniji. … mogoče bo nekoč, sedaj je pa a6 rang višje kot superb. Lp

frgo
4 leta 10 meseci nazaj

Šerlok, si to ti?

Ivan36
4 leta 10 meseci nazaj

Super! Ta poceni A6 je rojen!

4 leta 10 meseci nazaj

Zdej je s tem faceliftom že bližje A8ki, kot pa A6 :DD

emozul
4 leta 10 meseci nazaj

Tukaj se pa popolnoma strinjam s tabo!

 
Mercedes-Benzov koncept ESV prikazuje prihodnost varne vožnje
Trgovinska vojna Donalda Trumpa buri duhove