Novice

Toyota RAV4 Adventure kmalu na evropskem trgu

Japonski avtomobilski proizvajalec je predstavil robustnejšo različico športnega terenca RAV4, ki bo prvič v zgodovini tega modela na voljo evropskim kupcem.

Zunanjost robustnejše različice modela RAV4 izhaja iz različice Adventure, ki so jo namenili ameriškim kupcem ter poleg novih odbijačev dobiva še spremenjeno sprednjo masko in odprtine za zajem zraka, supaj s srebrnimi zaščitnimi ploščami na spodnjem delu sprednjega in zadnjega odbijača. Toyota RAV4 Adventure bo imela v modelskem letu 2022 na naši strani Atlantika spremenjeno grafiko sprednjih LED luči in sprednje meglenke v tehnologiji LED. Prepoznavna bo še po kombinaciji barvnih nians zelene Urban Khaki in sive Dynamic, širših kolesnih lokih in novih 19-palčnih aluminijastih platiščih.

Notranjost v veliki večini ostaja v skladu z običajnimi različicami tega modela s črnimi oblogami iz umetnega usnja v kombinaciji s kontrastnimi oranžnimi šivi. Poleg tega bo novi RAV4 Adventure že standardno opremljen z električnim pomikom prednjih sedežev, osvetljenimi gumbi za odpiranje stranskih okenskih stekel ter USB-C priključki.

Pogonski sklopi ostajajo enaki kot v različicah tega modela, ki so trenutno v prodaji. Ob standardnem štirikolesnem pogonu AWD-i bo hibridni pogonski sklop sestavljen iz 2,5-litrskega bencinskega motorja in kombinacije dveh električnih motorjev s skupno sistemsko močjo 163 kW (222 KM) in 221 Nm navora.

Prve dobave evropske različice RAV4 Adventure skupaj z osveženo paleto aktualnih modelov RAV4 lahko pričakujemo v prvem četrtletju prihodnjega leta.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Toyota.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Toyota RAV4 Adventure kmalu na evropskem trgu"


Blinder
2 leta 7 meseci nazaj

221 Nm cesa? Mislim, vec kot 221 Nm mora to imet

 
Kitajska vlada želi več sodelovanja med proizvajalci električnih vozil
Prenovljena Ford Fiesta z izpopolnjenimi blagimi hibridnimi pogonskimi sklopi