Novice

V Ženevo prihaja prenovljeni Citigo

Pri Škodi bodo med ostalim v Ženevo pripeljali prenovljeni model Citigo.

Prenova obsega nekoliko spremenjen dizajn prednjega dela in par manjših popravkov v potniški kabini. Na prednjem odbijaču so povečali podolgovat zračnik, ki se zdaj razteza čez celotno širino in vanj namestili štirioglate meglenke s podporo osvetlitve zavoja. V prednja žaromete so vgradili dnevne luči LED in tako zaključili prenovo nosu.

Pod opcijsko opremo so na voljo zatemnjeni zadnji žarometi in kontrastna črna ali bela stranska ogledala v kombinaciji z enako obarvano streho. Zunanjost zaključijo še paket novih 15-palčnih platišč in posebna zelena barva.

V notranjosti je takoj opazna nekoliko drugačna razporeditev na armaturni plošči. V višjih paketih bo slednja dvobarvna, kupci pa se bodo po novem odločali tudi med dvema različnima videzoma merilnikov. Na seznamu dodatne opreme sta še multifunkcijski volan in nova generacija večopravilne enote s šestimi zvočniki, Bluetooth povezljivostjo ter podporo za mobilnike Android in Apple.

Ker so pri Škodi izredno ponosni na svoje Simply Clever rešitve je prenovljeni Citigo pridobil novo pametno rešitev – pod voznikovim sedežem je skrit dežnik.

Motorno paleto predstavlja litrski trivaljni agregat v dveh različno močnih izvedenkah. Škoda ima polne roke dela, saj bodo v Ženevo poleg prenovljenega Citigoja pripeljali še Kodiaq Scout in Sportline ter najmočnejšo Octavio v zgodovini znamke.

Avtomobilizem.com (Vir: Autoexpress. Foto: Škoda)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Ujeta prva fotografija prihajajočega križanca znamke DS
Velika Britanija prva z možnostjo zavarovanja avtonomnih vozil