Predstavitve

V sredini

Opel Combo Life: slovenska predstavitev

Ena od redkih skrivnosti, ki so ostale prikrite do slovenske predstavitve Oplovega Comba Life, je bila njegova cena.

Vse jasno

Opel Combo Life (2)Naj vas spomnim, prvi primerek modela, s katerim želi Opel zadovoljiti potrebe nekdanjih lastnikov Comba, pa še tistih, ki so bili naklonjeni Merivi in Zafiri, je prišel na predpremiero v naše kraje že v začetku junija. Takrat je bilo jasno praktično vse, z izjemo njegove priporočene maloprodajne cene. Od takrat sta se nam uradno predstavila še oba njegova tehnična brata, simpatični Citroën Berlingo, ki bo najverjetneje ostal prodajna uspešnica segmenta, ter Peugeot Rifter, ki so ga na račun določenih slogovnih posebnosti pri znamki namenili zahtevnejšim avanturistom ter temu primerno cenovno pozicionirali nekoliko višje.


Combo Life v številkah – dolžina: 4.403 mm, XL 4.753 mm; širina: 1.848 mm; višina: 1.841 mm, XL: 1.880 mm medosna razdalja: 2.785 mm, XL 2.977 mm; prostornina prtljažnika: 597-1.414-2.126 litrov, XL 850-1.612-2.693 litrov; največja vlečna zmogljivost: 1.500 kg.


Žan Papič Opel Combo LifeGlede na to, da bi o Combu Life težko povedali še kaj novega, so se pri znamki zanesli na stand-up komika Žana Papiča, da še enkrat v bolj sproščenem tonu ponovi njegove glavne značilnosti oziroma izpostavi prednosti – saj veste, dve različni dolžini, modularno prilagodljiv prostor, možnost prevoza daljših predmetov, pet ali sedem sedežev, možnost namestitve panoramske strehe in lebdeče konzole s shranjevanjem v zgodnjem delu potniškega prostora, izjemna prostornost in številni prostori za shranjevanje oziroma odlaganje, značilni oblikovni elementi znamke Opel ter pričakovan nabor sodobnih tehnologij, ki pokrivajo informacije, zabavo in vozniška pomagala.

Lepe zgodbe, kjer aktivno sodeluje Combo Life

Opel Combo Life (4)Pri Oplu so premišljeno izbrali kraj predstavitve, v ljubljanskem živalskem vrtu imajo Comba prejšnje generacije namreč že kar za enega svojih zaposlenih, saj jim je v veliko pomoč pri vsakodnevni logistiki, predvsem na področju operativnega delovanja zavetišča Gmajnice. Ob podpori zastopnika imajo v voznem parku tudi večji Movano, ki ga uporabljajo tako za prevoze živali – z njim so celo prepeljali dva losa iz Švice, pa pitone, mačjega pando, a seveda ne vseh naenkrat 🙂 – kot tudi za prevoz hrane in materiala.

Seveda pričakujemo, da bo njihovo navdušenje samo še naraslo, ko se bo voznemu parku pridružil novi Combo Life, ki ga bodo morda, kot so do zdaj Movano, spet posodili dobrodelnemu projektu Božiček za en dan.

Med prvo šesterico

Opel Combo Life (15)Na krilih koncernskega vetra so pri Oplu prepričani, da se bo v prihodnje po prodajnih statistikah tudi Combo Life povzpel med prvo šesterico. Cenovno so se strateško umestili med oba koncernska konkurenta, pri čemer si lahko natančnejše podatke glede paketov opreme in cen ogledate v priloženem ceniku, ki pa ne vključuje aktualnih akcijskih popustov. Vstopna različica je 1,2-litrski bencinski model (81 kW) s paketom opreme Selection, ki po ceniku stane 17.140 evrov, medtem ko naj bi vam ga trgovci ponudili že za 15.990 evrov, zraven pa dodali še ročno klimatsko napravo. Zdaj veste, zakaj se splača pot do salona …

Besedilo in foto: Urška Radolović.

 

 

Mnenja uporabnikov

6 komentarjev za "V sredini"


pskoda
3 leta 9 meseci nazaj

Je še kje drugje možno kupit avto za 17.500€ in moraš še klimo doplačat 1,400€ razen pri oplu?! Katastrofa

meganer
3 leta 9 meseci nazaj

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 140 ST Line za 23000 pa extra doplačilo tempomat, oziroma Focus za 20000 zadaj z bobni.

DX5050
3 leta 9 meseci nazaj

Tist belo, k se vidi na slikah na avto.netu, so neke zaščitne plastike…
Spodaj so diski. Sem ob priliki to prav pogledal pri Veitu ko so dobili focuse. Pa na Smax-ih je isto…

nejc1
3 leta 9 meseci nazaj

Ma kakimi bobni kaj pišeš bedarije…

meganer
3 leta 9 meseci nazaj

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13482553
mišleno je bilo za tukaj. če je pa samo plastika pa …… vzamem nazaj

nejc1
3 leta 9 meseci nazaj

Pač nekateri leni prodajalci, ki se jim ni za vzet dol plastične zaščite preden slikajo avto.

 
Uspešno zaključen stilski izziv
Vas že kaj mika elektrika?