Novice

Kako nastane Porsche 918 Spyder

Za vsako tovarno je izdelava superšportnika, kot je Porsche 918 Spyder, posebna čast. To mišljenje se seli tudi na zaposlene, ki z velikim veseljem in zadovoljstvom sestavljajo to hibridno pošast. Porsche je v kratkem videu predstavil, kako poteka izdelava enega izmed najbolj zaželenih vozil na svetu.

Za sestavo modela 918 Spyder so v nemškem mestu Zuffenhausen zadolženi najboljši delavci v tovarni. Kot boste lahko videli v spodnjem videu, je za sestavo vozila potrebno veliko ročnih spretnosti, zato lahko posebneža sestavljajo samo najbolj izurjeni delavci.

Poleg splošnih informacij so v posnetku uspeli prikazati, kako so pri Porscheju obsedeni z majhnimi detajli, ki na koncu poskrbijo, da je 918 Spyder spoštovanja vredna mojstrovina . Ob vsem tem so ostali brez komentarja tudi v prispevku – besede so na tem mestu čisto odveč.

Žal je Porsche 918 Spyder, ki so ga izdelali v omejeni seriji 918 enot,  že razprodan, med ponosne lastnike, ki so si privoščili tega ekskluzivnega lepotca, pa spada tudi Slovenec z bivališčem v tujini.

Avtomobilizem.com (Vir: Jalopnik. Foto: Porsche.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volvo rešuje tudi kolesarska življenja
Hyundai in Kia z najmanjšo rastjo v zadnjih devetih letih