Novice

Renault s posebno serijo E-Tech engineered

Tudi v Sloveniji bodo Renaultovo ponudbo obogatili modeli posebne serije E-Tech Engineered, ki bodo na voljo s pogonskimi sklopi E-Tech hybrid.

Renaultovi modeli Clio, Captur in Mégane Conquest tudi v Sloveniji že v tem mesecu dobivajo posebno različico E-tech Engineered, ki bo na voljo izključno s hibridnimi pogonskimi sklopi E-Tech hybrid. Pri Renaultu so navdih za posebno serijo črpali iz zasnove novega Mégana E-Tech electric, ki pri že uveljavljenih modelih na evropskem in mednarodnih trgih dodatno poudarja pridih sodobnosti.

Modeli posebne serije ohranjajo vse odlike in opremo iz priljubljenih opremskih paketov R.S. Line in so obenem deležni osveženega videza z uporabo barv in materialov v duhu sedanjosti,hkrati pa poskrbijo za športen videz s kančkom prestiža. Kupci bodo imeli možnost izbire med več barvnimi odtenki, dodatna vizualna značilnost pa je tudi nalepka z vpadljivim grafičnim vzorcem na voznikovih vratih.

Prepoznavnost posebne serije bo zagotovljena z dodatki tople titanove barve, kot je lamela F1 na spodnjem robu prednjega odbijača, okrasnimi elementi na spodnjem robu stranic in zadnjega dela karoserije ter oznakami na platiščih. Videz poleg emblema znamke in imena modela v sijajni črni barvi zaokrožuje še nova oznaka E-tech Hybrid na vratih prtljažnika, ki označuje vse elektrificirane različice francoske znamke.

Oblikovalci znamke Renault so tudi v notranjosti poskrbeli za skladen in eleganten videz ob poudarku sodobnega značaja. Pripadnost posebni seriji izražajo okrasni šivi tople titanove barve z okrasnimi poudarki s pozlato na armaturni plošči in zračnikih ter črka “E” na volanu, ki ponazarja oznako E-Tech.

Modele Clio, Captur in Mégane Conquest posebne serije E-Tech Engineered je pri slovenskih prodajalcih znamke Renault možno naročiti od junija, prve dobave pa lahko pričakujemo v letošnjem septembru.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Magna z zanimivo inovacijo
Novi Volkswagen Amarok bo še bolj uporaben