Novice

V finale za Slovenski avto leta gre z najboljšo popotnico Renault Austral

Pretekli petek se je zaključilo glasovanje za bralce, poslušalcev in gledalcev medijev v izboru za Slovenski avto leta. Skupaj ste finalistom podelili kar 27.058 glasov.

Šest točk v finalu pripada Renault Australu.

Največ glasov ste namenili Renault Australu, ki bo v finalno glasovanje vstopil z največjim številom točk. Na drugo mesto se je uvrstil Toyotin C-HR, v finale odhaja z uvodnimi štirimi točlami. S tremi točkami gre v zaključno glasovanje Hyundai Kona, Jeep Avenger bo imel od vaše strani dve točki, eno točko pa si je zagotovil MG 4 Electric.

Zaključna prireditev, kjer bomo svoje glasove podelili še sodelujoči mediji, bo potekala to soboto s pričetkom ob 17. uri. Že zdaj vas vabimo k spremljanju, saj bomo takrat izvedli tudi žrebanje bogatih nagrad.

Kaj pa bralci našega portala?

Na prvo mesto ste s svojimi glasovi postavili Toyoto C-HR, sledil je Renault Austral, na tretjem mestu je pristala Hyundai Kona. Četrto mesto si je prislužil Jeep Avenger, na peto pa se je uvrstil MG 4 Electric.

Avtomobilizem.com.

Mnenja uporabnikov

5 komentarjev za "V finale za Slovenski avto leta gre z najboljšo popotnico Renault Austral"


3 meseci 2 dni nazaj

KONČNO, da enkrat zmaga kdo drug kot VW group

3 meseci 3 dni nazaj

Sem peljal australa od kolega in sicer najbolj opremljenega, paket Alpine , no vsaj mislim da je to najbolj opremljen, in bil zelo pozitivno presenečen. Če ne bi vedel da sedim v Renaultu….

xxl
3 meseci 4 dni nazaj

Glasoval sem za C-HR, od začetka pa napovedujem zmago Australu.

3 meseci 3 dni nazaj

bi znalo biti. tudi sam sem izbral CHR. Sem pa danes sedel v Australu… no comment 😛

xxl
3 meseci 3 dni nazaj

Ko sem čakal na servis, sem šel mimo njega in si ogledal MG4 in potem ga preizkusil. Zanimalo me je kako gre. Tudi Jeep sam si ogledal. To ne spremeni dejstva, da je Austral najbrž najbolj vsestranski in družinski med vsemi ostalimi kandidati.

 
Mercedes-Benz bo virtualnega pomočnika naučil sočutja
Timi Max Elšnik je novi ambasador znamke Mercedes-Benz v Sloveniji