Novice

V naslednjih dneh bomo spoznali Mercedes-Benzov novi razred A

Kot je to običajno, pri znamki v zadnjih dneh stopnjujejo napetost z napovedniki. Bomo videli ali bo tokratno razkritje zdržalo do napovedanega 2. februarja.

Prizorišče razkritja novega junaka, ki bo napovedal prihodnost kompaktnih avtomobilov v Mercedes-Benzovi družini, bo Amsterdam. Kljub temu, da pričakujemo razkritje razreda A v kombilimuzinski različici, ni povsem izključeno, da ga ne bomo spoznali (tudi) kot limuzino. Opisane dvome vnaša med drugim tudi spodnji napovednik, kjer so premišljeno delno razkrili zgolj prednji del modela.

Dokončno razkritje bo le finalno dejanje večmesečnega odkrivanja podrobnosti – tudi sami smo se med tem časom pobliže spoznali z oblikovalsko filozofijo čutne čistosti in notranjostjo, pred kratkim pa smo izvedeli tudi nekaj več o novi generaciji infozabavnega sistema, ki so ga predstavili na sejmu CES v Las Vegasu Prav tako je znano, da je razred A v četrti generaciji zasnovan na posodobljeni koncernski platformi MFA 2, ki prinaša lažjo gradnjo in možnost vgradnje alternativnih pogonov.

Avtomobilizem.com (Vir, foto: Mercedes-Benz.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Hyundai počasi razkriva novi Santa Fe
Nissan predstavlja napredni sistem samodejnega parkiranja kar s hišnimi copati