Novice

Hyundai počasi razkriva novi Santa Fe

Pri korejskem proizvajalcu vozil, ki se je še pred dobrimi 30 leti boril s kragujevško Zastavo za vstop na ameriški trg, so pokazali prvo sliko prihajajočega modela Santa Fe, ki prihaja na ceste sredi letošnjega leta. Uradna predstavitev srednje velikega križanca bo marca na salonu v Ženevi.

Hyundajev model Santa Fe, s katerim je korejski proizvajalec že leta 2001 resneje vstopil na trg športno uporabnih križancev ter z njim v trenutku ustvaril prodajno uspešnico, dobiva v letošnjem letu že svojega četrtega generacijskega naslednika. A zaenkrat so pokazali zgolj prvi obris novega modela, ki ga bodo dokončno razkrili na avtomobilskem salonu v Švici, pri čemer je na sliki po vsej verjetnosti prikazana podaljšana izvedenka, ki smo jo do sedaj poznali po imenu Grand Santa Fe.

O novem Santa Fe, ki bo oblikovno v veliki meri sledil aktualnemu znamkinemu oblikovalskemu jeziku, predstavljenemu pri Koni in novem Velosterju, zaenkrat še niso znane tehnične podrobnosti. Znano je le to, da se bo ponašal z najnovejšimi varnostno-asistenčnimi sistemi, med katerimi si še posebno pozornost zasluži sistem opozarjanja na potnike na zadnji klopi (npr. majhni otroci) ob zapuščanju vozila (Rear Occupant Alert).

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Hyundai.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Poklon prvemu Range Roverju
V naslednjih dneh bomo spoznali Mercedes-Benzov novi razred A