Novice

Volkswagen se pripravlja na premiero novega Amaroka

Po ustaljeni praksi pri Volkswagnu počasi dvigujejo napetost pred julijskim razkritjem nove generacije Amaroka.

Čeprav predstavitvena video posnetka razkrivata le posamične detajle, lahko iz njih vidimo, da je zunanji videz novega Amaroka, kljub robustni zasnovi s poudarjenimi kolesnimi loki s plastičnimi obrobami nad velikimi kolesi, skladen s trenutnimi oblikovalskimi trendi nemške znamke, medtem ko bo prepoznavnost sprednjega dela zagotovljena z vitkimi sprednjimi žarometi in izrazitimi dnevnimi lučmi. Po besedah predstavnikov nemške znamke bomo z novim Amarokom brez bojazni zavili tudi na brezpotja, saj bo na voljo s paleto platišč, ki bodo po novem opremljena z gumami za vse terene.

Novi Amarok je po tehnološki plati soroden Fordovemu modelu Ranger, saj je zasnovan na enaki arhitekturi, določene značilnosti Fordovega poltovornjaka pa lahko opazimo tudi v njegovi notranjosti. V prihajajoči generaciji Volkswagnovega poltovornjaka nameravajo kupcem ponuditi najnovejše tehnološke rešitve, vključno z vrsto asistenčnih sistemov – bilo naj bi jih preko 30, od tega jih je več kot dvajset prvič na voljo v tem segmentu.

Še slab teden dni nas loči do predstavitve nove generacije poltovornjaka Amarok 7. julija. Njegova proizvodnja naj bi stekla proti koncu letošnjega leta, kmalu zatem pa naj bi bili kupcem na voljo prvi primerki.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops, Volkswagen. Foto in video: Volkswagen, zaslonski posnetek.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
C4 X in ë-C4 X dvigujeta merila Citroënove ponudbe
Cene električnih vozil bi lahko usodno vplivale na avtomobilski trg