Novice

Prvi boljši vpogled v notranjost Alfe Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia je še vedno ena glavnih tem v krogu avtomobilskih navdušencev. Po težko pričakovanem razkritju je sedaj javnosti vidna tudi potniška kabina, v kateri je obilica usnja in ogljikovih vlaken.

Kmalu po uradnem razkritju so se na spletu pojavile fotografije notranjosti nove Alfe Romeo Giulie, tokrat pa je bila v YouTube videu razkrita celotna potniška kabina. V kratkem posnetku so prikazane številne podrobnosti, ki razkrijejo značaj nove limuzine.

Zlahka opazimo, da v notranjosti kraljujejo usnje in ogljikova vlakna. Športna sedeža imata na zadnji strani nameščena trda dela iz ogljikovih vlaken, sedalni del pa krasi črna alkantara s kontrastno belimi šivi. Žal prikazana potniška kabina pripada najbolje opremljeni različici, še vedno pa ostaja zavita v tenčic skrivnosti notranjost povsem običajne Giulie, ki zagotovo ne bo tako prestižna in urejena z izbranimi materiali.

V centralni konzoli je nameščen velik zaslon na dotik, na spodnjem delu osrednjega grebena pa atraktivno prestavno ročico obdajajo ogljikova vlakna in okrogla stikala za individualno nastavitev podvozja ter upravljanje večopravilne enote. Dvopodročno klimatsko napravo lahko uporabnik nadzoruje preko stikal pod zaslonom na dotik. Celotna zasnova je podrejena preprosti uporabi in preglednosti, vendar počakajmo do avtomobilskega salona v Frankfurtu, kjer bo Giulia prvič predstavljena širši javnosti.

Avtomobilizem.com (Vir: Worldcarfans. Foto in video: Alfa Romeo World)

Mnenja uporabnikov

3 komentarjev za "Prvi boljši vpogled v notranjost Alfe Romeo Giulia"


Dizzy
8 leta 9 meseci nazaj

S popadki. s!

drugače pa je na fotkah povsod samo najhujša verzija, bolj me zanima, kakšna je notranjost kakšnega bolj “ljudskega” modela … :p

pskoda
8 leta 9 meseci nazaj

Na predzadnji sliki je zadnji sedež tak, kot bi jahal na njemu… spet dobri stari italjani z popadki, ki se jih nikakor ne morejo znebit

Veronika.borghesi
8 leta 9 meseci nazaj

Lepa

 
Porsche ne pozna počitka, prihaja sedmi model
BMW na Pebble Beach z dvema konceptoma