Novice

Išče se Toyota z največ prevoženimi kilometri

Pri znamki Toyota se radi pohvalijo, da so njihovi avtomobili trpežni in lahko prevozijo stotisoče kilometrov. Pri slovenskem zastopniku znamke Toyota Adria so se zato odločili, da poiščejo slovenskega voznika, ki ima na števcu svoje Toyote največje število prevoženih kilometrov. Kdo ve, morda bo zmagovalec ravno kateri izmed članov naše skupnosti, ki spremlja forumsko temo
Kdo ima avto z največ kilometri
.

Povzemamo Toyotin nagovor:

“Znano je, da Toyota razvija in izdeluje vozila v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in zanesljivosti. Znano je tudi, da Toyota slovi po tem, da z njo lahko brezskrbno prevozite tisoče in tisoče kilometrov. Prav zato smo se v Toyota Sloveniji odločili poiskati Toyoto z največ prevoženimi kilometri.

Vabimo vas k sodelovanju

Ima vaša Toyota za seboj veliko izletov, službenih poti in potovanj? Potem vas vabimo, da sodelujte v Toyotinem natečaju, kjer iščemo tisto z največ prevoženimi kilometri. Sporočite nam koliko prevoženih kilometrov ima vaša Toyota in pošljite sliko merilnika kilometrov. O Toyoti z največ kilometri bomo posneli kratko reportažo in jo objavili na našem spletnem mestu ter družbenih omrežjih. Lastnike prvih treh Toyot z največ kilometri pa bomo nagradili s testno vožnjo z novimi Toyotami.

Natečaj bo potekal od 14. avgusta do 30. septembra 2013. Rezultate bomo objavili 3. oktobra 2013 na našem spletnem mestu in družbenih medijih, nagrajence pa bomo obvestili tudi neposredno.”

Podrobnosti in obrazec za sodelovanje najdete na spletni strani zastopnika.

Vir: Toyota Adria

Mnenja uporabnikov

6 komentarjev za "Išče se Toyota z največ prevoženimi kilometri"


mavrica
10 leta 8 meseci nazaj

spodaj je pa pripis: tekmujejo lahko le tisti, ki lahko kilometre dokažejo, torej morajo biti vozila servisirana na pooblaščenih servish..

Templar
10 leta 8 meseci nazaj

Nikjer ne piše da je to nagrada, piše samo, da je nagrada “testna vožnja”. Zagotovo imate v marketingu nekoga, ki loči med “testno vožnjo” in “brezplačnim najemom”… ker razlika je ogromna.

ToyotaAdria
10 leta 8 meseci nazaj

Prva nagrada bo enomesečna uporaba hibridnega vozila, druga in tretja pa enotedenska uporaba hibrida, kape bodo pa za zraven!

dejvi
10 leta 8 meseci nazaj

hehe Templar, točno tako. 🙂
WTF?

Templar
10 leta 8 meseci nazaj

Čaki malo… nagrada je tesna vožnja, katero itak dajo če se že malo bolj resno zanimaš za avto, tu pa bodo iz dobrote do prvih treh ker so prispevali material za reklamno kampanjo od katere tako rekoč ne bodo imeli sodelujoči nič razen par sekund slave dali eno novo aurisko za pelat? Kaj to se zaje****jo??!! Vsaj teden dni brezplačnega najema ali pa vsaj vikend, magari majico ali kapo…. kuli… ne pa testno vožnjo škrtice škrte…

 
BMW Concept X5 eDrive
Nissan Patrol je osvojil ultimativni izziv in postavil nov Guinnessov rekord