Novice

Priprave skupine Renault na jesenski avtomobilski dogodek IAA Mobility v Münchnu

Skupina Renault bo v okviru septembrskega avtomobilskega dogodka mobilnosti v Münchnu pripravila predstavitve predvsem v duhu električne mobilnosti.

Zasnova njihovega predstavitvenega prostora v hali B1 bo osredotočena predvsem na povsem električni Megane E-Tech, ki bo že od 6. septembra na ogled predstavnikom sedme sile. Dan kasneje nameravajo predstaviti študijo R5 Prototype, ki bo razstavljena skupaj z ikoničnimi primerki modela Renault 5, izbranimi za to priložnost.

Nov koncept prizorišča Renault Studiault bo po napovedih večnamenski in bo omogočal različne načine komunikacije – od pogovornih dogodkov do prikaza različnih vsebin na premičnih zaslonih. V celotno shemo naj bi vključili še razstavo starodobnih vozil in predstavitve tehnoloških novosti, v okviru prvega dne pa naj bi bilo prizorišče Renault Studiault predvsem v znamenju znamke Mobilize, ki predstavlja prihodnost Renaultove ponudbe storitev mobilnosti.

Udeležbo so potrdili tudi za znamko Dacia, ki bo poleg prikaza nove celostne podobe za München pripravila svetovno premiero sedemsedežnega večnamenskega družinskega avtomobila. Razkriti ga nameravajo že v začetku septembra, nato pa bo na ogled novinarjem in obiskovalcem salona mobilnosti v Münchnu.

V okviru prireditve bodo na ogled v centru mesta postavili celotno paleto aktualnih modelov Dacia, med obema prizoriščema pa naj bil organiziran tudi prevoz, kjer bodo obiskovalci lahko preizkusili vožnjo v električnem modelu Spring, enemu najbolj dostopnih električnih avtomobilov na evropskem trgu.

Salon mobilnosti IAA Mobility 2021 bo za širšo javnost potekal med 7. in 12. septembrom v bavarski prestolnici München, ki po lanski odločitvi združenja VDA zamenjuje tradicionalno prizorišče v Frankfurtu.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Renault, Dacia.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kia Europe in Uber sta postala partnerja
Koncept Audi Grand Sphere napoveduje električnega naslednika A8