Novice

Renaultove novosti v Parizu

Za avtomobilski salon v Parizu pri Skupini Renault pripravljajo šest svetovnih premier.

Jesenski avtomobilski salon v Parizu bo med drugim tudi v znamenju znamk pod okriljem Skupine Renault – Renault, Dacia, Alpine in Mobilize, pri katerih pripravljajo vrsto novosti za predstavitev na 89. izvedbi mednarodne razstave Mondial de l’Auto.

Renault za dogodek pripravlja tri premiere. Razkriti nameravajo novo interpretacijo ikoničnega Renaulta 4 ter prvi Kangoo E-Tech electric, ob zaključku celoletnega proslavljanja petdesete obletnice Renaulta 5 pa naj bi predstavili še prototip športnega avtomobila, ki bo po besedah predstavnikov znamke nekoliko neobičajen. Poleg tega bosta na Renaultovem razstavnem prostoru na ogled še nova predstavnika segmenta C – Megan E-tech electric in Austral E-tech hibrid.

Dacia bo v Parizu v popolnosti zasijala v novi celostni podobi, ki bo po prenovi komunikacij in oglaševanja ter letos začeti prenovi prodajno-servisne mreže sedaj predstavila tudi celotno usklajeno paleto modelov.

Znamka Alpine za avtomobilski salon v Parizu pripravlja novo oblikovalsko študijo, ki izraža prihodnost njihove strategije na področju izdelkov in športa in se bo na razstavnem prostoru pridružila dirkalniku Formule 1 ter  vrsti najnovejših inovacij.

Podjetje Hyvia, ki pokriva področje mobilnosti na vodik, bo ob ekosistemu H2 predstavila svojo paleto vozil na vodik (Van, City Bus in Chassis Cab) ter premierno razkrila produkcijsko različico lahkega gospodarskega vozila Master Van H2-Tech, ki so ga sicer že pokazali kot prototip.

V okviru mobilnostne znamke Mobilize bodo obiskovalcem poleg svojega videnja energetskega področja in energetskih rešitev predstavili tudi vizijo mobilnosti v mestih skupaj s konceptom Mobilize Duo, ki so ga zasnovali za skupno rabo, a bo na voljo vsem tudi v naročniški shemi.

Letošnji avtomobilski salon v Parizu bo potekal med 17. in 23. oktobrom na prizorišču Porte de Versailles.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Jeep razkriva načrte za električno prihodnost
Nove funkcionalnosti Googlovih zemljevidov v Evropi