Novice

Prve fotografije novega Audija Q7

Na spletu so se pojavile prve uradne fotografije prihajajoče generacije Audijevega SUV, modela Q7. Avtomobil naj bi se pojavil na trgu v prvi polovici naslednjega leta.

Prve fotografije, ki so na spletu zaokrožile malce pred uradno predstavitvijo druge generacije Audijeve prodajne uspešnice, so razkrile dokaj konzervativen dizajn. Še največja sprememba, v primerjavi s prvo generacijo, je opazna na sprednjem delu, ki je oblikovan bolj aerodinamično ter deluje manj masivno. Pri oblikovanju sprednjih žarometov pa so se Audijevi oblikovalci v veliki meri naslanjali na dizajn kupejevskega TT-ja.

Sicer zaenkrat s strani nemškega proizvajalca iz Ingolstadta še ni nobene uradne informacije o prihajajočem modelu, po predvidevanjih pa naj bi avtomobil slonel na koncernski MLB platformi ter bil bistveno lažji od predhodnika (za cca. 350 kg). Pod motornim pokrovom naj bi brneli šest- in osemvaljniki, avtomobilska javnost pa ne bi bila presenečena, če bi se pojavila verzija SQ7, ki bi si pogonski sklop »sposodila« pri konceptnem modelu RS5 TDI (385 KM). Najverjetneje bo v ponudbi tudi hibridna verzija e-tron.

Glede na prve fotografije, ki so Audiju malce predčasno »ušle«, lahko v kratkem pričakujemo z njihove strani uradno predstavitev modela.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Carscoops)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Prve fotografije novega Audija Q7"


zoranv12
9 leta 4 meseci nazaj

izgleda točno tako, kot da bi allroada napihnili in mu dali večja kolesa…Audi je izgubil nit…Vse izgleda praktično enako zadnji 2 leti. Razen A3 limuzine, se nič več ne pojavi, kar bi imelo nek pridih razburljivega, kot je to bilo z recimo modelom A5 in A7…

 
Wardov seznam desetih najboljših motorjev leta
Pri Land Roverju prodaja s pomočjo razširjene resničnosti