Novice

Citroën z novo serijo v pomlad

Paket opreme C-Series naj bi z bogatejšo serijsko opremo in posebno paleto barv in materialov poskrbel za dobro počutje in brezskrbnost potnikov.

Kolekcija C-Series se uvršča med nivoja opreme Feel Pack in Shine ter bo na voljo pri modelih C3, C3 Aircross, C4, e-C4 in C5 Aircross. Vodilna nit letošnje kolekcije je bronasta barva barvnega paketa Bronze Anodisé, ki s prodornimi barvnimi dodatki poskrbi za prepoznavnost, poudarjeno z gravirano ploščico z imenom omejene serije.

Citroën C3 C-Series in C3 Aircross C-Series bosta izhajala iz opremske različice Feel Pack z dodatki bronaste barve, ki poudarjajo privlačnost in dinamiko. Barvni paket Bronze Anodisé krasi obrobe dekorativnih dodatkov za streho in bočne zaščite Airbump skupaj z okrasnimi profili sprednjih meglenk pri modelu C3, medtem ko bodo pri modelu C-3 Aircross v bronasti barvi vstavki sprednjega odbijača in ohišja stranskih ogledal, obenem pa dobiva še nova 16-palčna platišča X Cross Full Diamond Cut. Prepoznavnost omejene serije bo pri obeh modelih zagotovljena tudi ob pogledu v notranjost, naj si bo to zaradi stilskih dodatkov ali pa obogatenega nabora opreme.

Citroëna C4 in ë-C4 C-Series bosta voljo s kombinacijo notranjosti Urban Grey, ki stilsko dopolnjuje sedeže v sivi tkanini z motivom dvojnih puščic in tekstilom v videzu črnega usnja, dodatno pa dobivata še nosilec Smart Pad Support in samozatemnitveno zunanje ogledalo. Nova kolekcija prinaša bronaste odtenke tudi križancu C5 Aircross C-Series, ki mu udobje zagotavlja vzmetenje Advanced Comfort v kombinaciji s sedeži Advanced Comfort Wild Black. V sklopu posebne serije so Citroenu C5 Aircross serijsko namenili še navigacijski sistem Citroën My Drive z novim 10-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in povezljivost s sistemoma Apple CarPlay in Android Auto ter sistemom My Citroën Assist z vključenim paketom SOS in asistenca.

Posebna serija bo poleg električnega ë-C4 na voljo z vsemi bencinskimi in dizelskimi motorji v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 8-stopenjsko avtomatiko. V Citroënovih salonih so že pričeli s pobiranjem naročil, prva vozila pa naj bi bila pripravljena na prevzem v letošnjem maju.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Citroën.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Spomladanska PRIMA: v gneči malih mestnih avtomobilov
Hondini načrti za prihodnost