Novice

“Fiat Likes U” tudi v Sloveniji

“Fiat Likes U” je mednarodni projekt, ki študentom Univerze v Ljubljani do 14. decembra letos omogoča brezplačno uporabo vozil Fiat. Univerza v Ljubljani je ena izmed 16 visokošolskih institucij v Evropi, ki so se pridružile projektu “Fiat Likes U”.

Družba FCA (Fiat Chrysler Automobiles Group) v sodelovanju s slovenskim zastopnikom, podjetjem Avto Triglav, v času projekta omogoča brezplačno uporabo Fiatovih vozil študentom Univerze v Ljubljani. Za obdobje treh mesecev bo Avto Triglav zagotovil pet Fiatovih vozil (Fiat 500C, Fiat 500L, Fiat 500X, Fiat Panda in Fiat Punto) za varen in varčen prevoz študentov.

Za sodelovanje se študentje prijavijo prek spletne strani fiatlikesu.eu, izberejo razpoložljivo vozilo, ga rezervirajo in prevzamejo pri Fiatovem ambasadorju na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Brezplačno ga lahko uporabljajo 24 ur ob delovnih dneh ali ves konec tedna, s prevzemom v petek in vračilom v ponedeljek.

Fiatovi strokovnjaki bodo za študente Univerze v Ljubljani izvedli tudi strokovna predavanja s področja njihovega dela.

Projekt je leta 2012 zasnoval Fiat, v partnerstvu z italijanskima ministrstvoma za izobraževanje in za okolje. Avtomobilski proizvajalec se je tako združil z univerzami na konkreten, preprost in uporaben način – s spodbujanjem priložnosti za mobilnost, študij in zaposlovanje. Po Palermu in Catanii se sedaj projekt začenja še na Univerzi Aarhaus na Danskem, na Politehnični univerzi v Bukarešti ter Univerzi v Ljubljani v Sloveniji. Do sedaj je v projektu sodelovalo več kot 785.000 študentov.

Avtomobilizem.com (Vir: Avto Triglav)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Avtonomna vožnja à la Volvo
Novi Audi Q5 že skoraj povsem slečen