Novice

Oplove zvezde v Frankfurtu

Znamka Opel bo na avtomobilskem salonu v Frankfurtu prvič nastopila kot družinski član drugega največjega evropskega avtomobilskega proizvajalca ter s svežim sloganom “Prihodnost pripada vsem.”

Za nastop na jesenskem salonu so pri Oplu pripravili pisan šopek novosti in posodobitev, med katerimi izstopa novi petsedežni križanec Grandland X, ki je rezultat sodelovanja znamke s skupino PSA in bo tokrat prvič predstavljen širši javnosti. Ob njem bosta največ pozornosti verjetno deležni športna Insignia GSi in avanturistično nastrojena Insignia Country Tourer, ki dopolnjujeta družino Insignie.

Za privržence osebnih prilagoditev serijskih modelov bo na razstavnem prostoru nekaj pozornosti ponovno posvečeno programu personalizacije Opel Exclusive, ki so ga premierno predstavili v Ženevi. Ob tem pa bo svoj prostor pod žarometi dobila še družina Vivaro z Vivarom Tourer, ki bo obiskovalce prepričeval z vrtljivo sedežno klopjo ali individualnima sedežema v drugi vrsti in preklopno mizico.

Na tiskovni konferenci bo obiskovalce nagovoril novi Oplov izvršni direktor Michael Loscheller, ki je pred tem opravljal dolžnosti finančnega direktorja, ki obiskovalce vabi na njihov razstavni prostor z naslednjim nagovorom: “Novo Oplovo geslo znamke ‘Prihodnost pripada vsem’ je obljuba in zaveza hkrati. Trdno stojimo za tem geslom in naši izdelki ga potrjujejo. Naše svetovne premiere na salonu IAA v Frankfurtu so še en dokaz Oplovih inovativnih tehnologij ter elegantnih in praktičnih vozil, ki so na voljo široki paleti kupcev. Z modeli, kot je novi Opel Grandland X, vstopamo na nove tržne segmente in našim kupcem nudimo največjo izbiro doslej. Obiščite nas na avtomobilskem salonu IAA in se prepričajte sami.”

Avtomobilizem.com (Vir, foto: Opel.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Novi Porsche Cayenne bo uradno razkrit v izteku avgusta, prve fotografije že na spletu
Prenovljeni Volkswagen Golf Sportsvan z asistenco za zastoje in posodobljeno paleto motorjev TSI