Novice

Toyotino priznanje Ichiban tudi letos v Izolo

Zdaj bi se pravzaprav že kar začudili, če ne bi bilo tako: Toyotino priznanje za odličnost v izpolnjevanju pričakovanj strank je tudi tokrat, že desetič zapored, prejel Center Jereb iz Izole.

Ob izteku aprila je Toyota Motors Europe (TME) najboljše predstavnike evropske trgovske mreže po mnenju strank povabila v škotski Gleneagles, kjer so jim podelili priznanja Ichiban* za leto 2018.

Andrej Jereb, direktor s strani kupcev najbolje ocenjene slovenske Toyotine lokacije, verjetno že težko vsakič znova najde primerne besede zahvale. Tokrat je ob prevzemu priznanja dejal: “Kar težko je verjeti, da smo desetkrat zaporedoma osvojili to prestižno nagrado. Brez predanega dela vseh sodelavcev v našem podjetju nam ne bi uspelo doseči takšnega rezultata. Zagotovo je to velika vzpodbuda in zaveza v prihodnje za odnos z našimi cenjenimi kupci. Naš moto je enak Toyotinemu in sicer – biti vedno boljši.”

Johan van Zyl, predsednik TME, se je najboljšim trgovcem zahvalil za prispevek k ugledu znamke ter poudaril pomen oblikovanja osebne izkušnje za vsakogar, ki pokaže zanimanje za blagovno znamko Toyota.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Toyota.)

*Ichiban je japonska beseda, del besedne zveze »okyakusama ichiban« – kupec je na prvem mestu. Ichiban v tem primeru pomeni »prvi« ali »številka ena«. 

 

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Toyotino priznanje Ichiban tudi letos v Izolo"


pskoda
5 leta 11 meseci nazaj

Kot kupec oz bodoči kupec bodo vsi oz skoraj vsi prijazni tudi kofetek ti ponujajo. Ko pa bo potrebno uveljavljati garancijo se pa zgodba v zelo veliki večini spremeni in kar naenkrat niso več tako prijazni.

5 leta 11 meseci nazaj

Sem bil pred kratkim pri njih, da mi pregledajo baterijo, če je ok. So bili izredno prijazni. Tudi prodajalec g. Ivan je bil prijazen in si je utrgal delček časa, kljub temu, da od mene niso imeli nobenih koristi. Se bom še kdaj vrnil in upam, da naslednjič kot kupec.

 
Vsi novi modeli DS od leta 2025 naprej elektrificirani
Neumann verjame v avtomobilsko električno prihodnost