Novice

Vreme spidvejistom privoščilo velikonočni počitek

Vodstvo obeh klubov, AMTK Ljubljana in AMD Krško se je tako v dobro dirkačev, pa tudi gledalcev, ki se lahko sedaj povsem posvetijo družinskim praznikom, odločilo, da bo dirke odpovedalo in nadomestilo v kasnejšem terminu. Zaradi usklajevanja z vozniki in ostalimi državnimi zvezami, bo nov datum dirk znan v prihodnjem tednu. Da so se klubi […]

Vodstvo obeh klubov, AMTK Ljubljana in AMD Krško se je tako v dobro dirkačev, pa tudi gledalcev, ki se lahko sedaj povsem posvetijo družinskim praznikom, odločilo, da bo dirke odpovedalo in nadomestilo v kasnejšem terminu. Zaradi usklajevanja z vozniki in ostalimi državnimi zvezami, bo nov datum dirk znan v prihodnjem tednu.

Da so se klubi tako hitro uskladili glede odpovedi dirk pa gre še posebej na roko Mateju Žagarju, ki trenutno trenira na Poljskem, čakala pa bi ga naj tudi dirka angleške lige. Zaradi pravočasne odpovedi dirke v Krškem ima tako prihranjenih 3000 kilometrov poti, ki bi jih moral opraviti v primeru, če bi bila dirka odpovedana šele v nedeljo.

Vir: Borut Cvetko/ mediaspeed

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kia za svoje modele prejela 4 ‘red dot’ nagrade
Novi Golf je “svetovni avto leta 2013”