Novice

Družba Chevrolet bo svoji svetovni ponudbi dodala novi mali športni terenec

Chevrolet je napovedal, da bo svojemu svetovnemu portfelju dodal popolnoma novo športno-terensko vozilo. Chevrolet Trax bo uradno prvič predstavljen svetovni javnosti na avtomobilskem sejmu v Parizu, septembra letos.

S prostorom za pet potnikov in velikim tovornim prostorom bo Trax zadovoljil potrebe kupcev na več kot 140 trgih.

Chevrolet Trax bo v evropske prodajne salone družbe Chevrolet prispel spomladi leta 2013, po letošnjih predstavitvah popolnoma novega modela Chevrolet Malibu in težko pričakovanega Cruze karavana. Z novo ponudbo vozil Chevrolet v prodajnih salonih po vsej Evropi predstavljajo prihajajoča leta vznemirljivo priložnost za nadaljnjo rast.

»Trax bo družbi Chevrolet omogočil vstop v rastoči segment majhnih športno-terenskih vozil in nudil prilagodljivost, izjemno varčnost z gorivom ter upravljanje, ki je značilno za osebne avtomobile in po katerem stremijo ljubitelji mestne vožnje po vsem svetu,« pravi Mary Barra, višja podpredsednica razvoja izdelkov družbe GM. »Po rekordni prodaji v letu 2011 in rekordnem prvem četrtletju družba Chevrolet bo tudi v prihodnje zadovoljevala potrebe kupcev z dodajanjem novih uspešnih modelov v svoj portfelj«.

Trax je manjše vozilo, ki se ponaša s trpežnostjo in zmogljivostjo športno-terenskega vozila z mišičasto zunanjo obliko in široko atletsko držo. Medtem ko njegova sodobna oblika odraža globalno estetiko oblikovanja družbe Chevrolet, bo notranjost modela Trax na kakovostni ravni, ki jo kupci običajno pričakujejo od dražjih vozil.

Vir: GM

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Novoizvoljeni francoski predsednik, Francoise Hollande se bo vozil v Citroënu DS5
Intervju: Po Rallyju Monte Carlo še Rally Geoss