Novice

Francozi so odločili: Citroën je najboljši

Težko je najti znamko, ki je bolj francoska kot Citroën – in očitno se Francozi popolnoma strinjajo s to izjavo.

V zadnji raziskavi Posternak-Ifop, kjer so ocenili podobo blagovne znamke lokalnih podjetij med francosko javnostjo, je Citroën osvojil prvo mesto in s tem postal najbolj priljubljena znamka v Franciji. Sodeč po raziskavi je Citroën po izboru Francozov najbolj priljubljena francoska znamka v vseh kategorijah, s čimer so premagali tudi ostale proizvajalce iz iste države: Peugeot je osvojil šesto mesto in Renault deveto. Citroënu družbo na prvem mestu dela gumarski velikan Michelin, ki je prav tako izredno priljubljeno francosko podjetje.

V raziskavi, ki so jo opravili maja, so sodelovali francoski državljani in med tridesetimi podjetji Citroënu ter Michelinu v vseh kategorijah dodelili indeks 77. Peugeot je dosegel indeks 71, Renault pa 65.

”Lahko bi le upali na takšen rezultat za našo posodobljeno znamko, široko zastavljen program, ki se širi od produktov do komunikacijskih materialov in izkušenj kupcev na spletu ter v salonih,” je dejala izvršna predsednica Citroëna, Linda Jackson.

Za konec je še dodala: ”K boljši podobi znamke pripomorejo vsi vidiki. V vseh teh vidikih zato želimo popolnoma izraziti našo dejansko izvorno podobo inovativnega proizvajalca vozil, ki se superlativno posveča dobremu počutju voznika in potnikov. Francoska javnost je s tem, da nas je postavila na najvišje mesto, izrazila svojo dolgotrajno ljubezen do Citroënovega unikatnega duha.”

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog. Foto: Peter Humar.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Francozi so odločili: Citroën je najboljši"


mavrica
8 leta 10 meseci nazaj

Bi se strinjal; med Renaultom in Peugeotom bi izbral Citroena.

 
Jeepovi trgovci si bodo lahko ogledali novi Grand Wagoneer
Jaguarji in Land Roverji se bodo lahko izognili cestnim jamam