Novice

IAA Mobility vse bolj v znamenju digitalizacije

Organizatorji dogodka v Münchnu obljubljajo vpogled v prihodnost mobilnosti, ki bo temeljila na digitalnih platformah sodelujočih tehnoloških podjetij.

Letošnji dogodek IAA Mobility, ki bo v Münchnu potekal med 5. in 10. septembrom, naj bi po zagotovilih sodelujočih tehnoloških podjetij spadal med pomembnejše dogodke s področja platform digitalne mobilnosti.

Dogodek, ki je nekoč potekal v Frankfurtu ter je bil eden od najpomembnejših evropskih avtomobilističnih srečanj, se tako v skladu z načrti organizatorjev preobraža v demonstracijo digitalizacije na področju avtomobilistične industrije in mobilnosti.

Svojo udeležbo naj bi že potrdila vrsta uveljavljenih ponudnikov tehnologije in storitev mobilnosti, med drugim tudi podjetja Accenture, Amazon, Cariad, IBM, Luminar ter Qualcomm, Samsung in ST Microvision, svoje ideje za prihodnost mobilnosti pa naj bi predstavilo tudi sto mednarodnih zagonskih podjetij.

Letošnji dogodek bo po napovedih potekal na dveh lokacijah v Münchnu – ogled predstavitev in preizkus električnih koles ali skirojev na zunanjih lokacijah (IAA Open Space) v centru mesta bo brezplačen, medtem ko bo za udeležbo na notranjih prizoriščih potreben nakup vstopnice. Tam naj bi potekali različni dogodki (IAA Summit, IAA Conference), nekateri od njih pa bodo namenjeni izključno poslovnim obiskovalcem, predstavnikom različnih društev, politikom ter znanstveni srenji.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: IAA Mobility.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Obogatena paleta modelov Defender
Prehod v električno dobo bo preživelo le deset avtomobilskih znamk