Novice

Biografija Andreja Jereba je povzetek in navdih

V teh dneh je izšla nova nova slovenska knjiga za ljubitelje avtomobilskega športa, biografija Andreja Jereba.

Z Andrejem se človek izredno lahko zaplete v dolg pogovor, ki redko ostane samo pri avtomobilih. V enem takšnih, ki smo ga na našem portalu  objavili pred približno letom in pol, sva se ob ostalem dotaknila tudi njegove uspešne kariere v avtomobilskem športu.

Vsi, ki ste Andreja sledili na njegovi uspešni športni poti, pa bi želeli obnoviti spomine in izvedeti več, lahko vzamete v roke njegovo biografijo, ki jo je napisal naš novinarski kolega Gregor Pavšič. Zgodbo fanta iz Izole, ki je sledil sanjam in svojo dirkaško kariero leta 2010 okronal z desetim mestom na reliju Monte Carlo ter s tem postal najuspešnejši avtomobilski športnik Slovenije, spremljajo vmesni pogovori z njegovimi najbližjimi  sodelavci -najožjimi družinskimi člani, nekdanjimi sovozniki, pokrovitelji in člani ekipe.

avto-center-jereb-toyota-12-1600x1067-1600x1067»Namen knjige ni le povzemati športno pot, temveč knjigo ponuditi tudi kot navdih vsem mladim. Vsem tistim, ki jih nekaj v mladih letih v srce zadene kot puščica in jih prevzame, čemur se nato povsem predajo in v tem vidijo svoje življenjske sanje, poslanstvo in cilj. Prav na tak način sem se kot najstnik zaljubil v reli. Ko še nisem imel vozniškega izpita, sem prek poletnega dela v avtopralnici dobil denar za prve dirkaške rokavice in tekmovalna sedeža. Pri 19 letih sem kupil prvi dirkalni avtomobil in odpeljal prvi reli,« se med drugim spominja Andrej.

Več o knjigi na povezavi Moja linija.

Avtomobilizem.com (Vir: A. Jereb. Foto: A. Jereb, Avtomobilizem.com.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Biografija Andreja Jereba je povzetek in navdih"


srcnik
7 dni 6 ur nazaj

Tip je legenda, sem imel to čast, da me je enkrat malce peljal (cca. 15 let nazaj), pa se še zdaj spomnem, kak je obvladal… Res kapo dol, legenda 😉

 
Audi in Volkswagen pozivata k varni razdalji tudi s prilagojenimi logotipi
Bugatti je posvojil tehnologijo tridimenzionalnega tiskanja