Novice

Biografija Andreja Jereba je povzetek in navdih

V teh dneh je izšla nova nova slovenska knjiga za ljubitelje avtomobilskega športa, biografija Andreja Jereba.

Z Andrejem se človek izredno lahko zaplete v dolg pogovor, ki redko ostane samo pri avtomobilih. V enem takšnih, ki smo ga na našem portalu  objavili pred približno letom in pol, sva se ob ostalem dotaknila tudi njegove uspešne kariere v avtomobilskem športu.

Vsi, ki ste Andreja sledili na njegovi uspešni športni poti, pa bi želeli obnoviti spomine in izvedeti več, lahko vzamete v roke njegovo biografijo, ki jo je napisal naš novinarski kolega Gregor Pavšič. Zgodbo fanta iz Izole, ki je sledil sanjam in svojo dirkaško kariero leta 2010 okronal z desetim mestom na reliju Monte Carlo ter s tem postal najuspešnejši avtomobilski športnik Slovenije, spremljajo vmesni pogovori z njegovimi najbližjimi  sodelavci -najožjimi družinskimi člani, nekdanjimi sovozniki, pokrovitelji in člani ekipe.

avto-center-jereb-toyota-12-1600x1067-1600x1067»Namen knjige ni le povzemati športno pot, temveč knjigo ponuditi tudi kot navdih vsem mladim. Vsem tistim, ki jih nekaj v mladih letih v srce zadene kot puščica in jih prevzame, čemur se nato povsem predajo in v tem vidijo svoje življenjske sanje, poslanstvo in cilj. Prav na tak način sem se kot najstnik zaljubil v reli. Ko še nisem imel vozniškega izpita, sem prek poletnega dela v avtopralnici dobil denar za prve dirkaške rokavice in tekmovalna sedeža. Pri 19 letih sem kupil prvi dirkalni avtomobil in odpeljal prvi reli,« se med drugim spominja Andrej.

Več o knjigi na povezavi Moja linija.

Avtomobilizem.com (Vir: A. Jereb. Foto: A. Jereb, Avtomobilizem.com.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Biografija Andreja Jereba je povzetek in navdih"


srcnik
11 meseci 4 dni nazaj

Tip je legenda, sem imel to čast, da me je enkrat malce peljal (cca. 15 let nazaj), pa se še zdaj spomnem, kak je obvladal… Res kapo dol, legenda 😉

 
Audi in Volkswagen pozivata k varni razdalji tudi s prilagojenimi logotipi
Bugatti je posvojil tehnologijo tridimenzionalnega tiskanja