Novice

Audi in Volkswagen pozivata k varni razdalji tudi s prilagojenimi logotipi

Z začasno spremembo svojih simbolov se podjetji pridružujeta vsesplošnim pozivom k upoštevanju prepovedi druženja in posledičnem omejevanju širjenja virusa.

Pandemija koronavirusa je v preteklem obdobju praktično ohromila svetovno gospodarstvo, posledično omejitev poslovanja in prekinitev proizvodnje pa so uvedli tudi v večini podjetij avtomobilske industrije, ki jih pesti tudi precejšen upad prodaje.

Pri Audiju in Volkswagnu so se kljub težkim časom odločili, da izkažejo solidarnost in pomagajo pri ozaveščanju svetovne javnosti o pomembnosti predpisanih ukrepov. S spremembami svojih logotipov pozivajo k upoštevanju pravil, ki jih postavljajo zdravstvene organizacije in državni organi, le-ta pa med drugim vključujejo tudi prepoved socialnih stikov in zapovedujejo ohranjanje “varnostne” razdalje ob morebitnem srečevanju z drugimi, seveda vse z namenom preprečitve širitve virusa.

V skladu s trenutno situacijo so pri Audiju razklenili svoje kroge ter jih postavili na primerno oddaljenost, pri Volkswagnu (oziroma po novem Volks Wagnu) pa so prekinili stik med črkama V in W.

Spremenjene logotipe so objavili na družabnih omrežjih skupaj s pozivom k solidarnosti in upoštevanju pravil, saj bomo le na ta način lahko zajezili širjenje virusa ter pripomogli k čimprejšnji normalizaciji razmer.

Avtomobilizem.com (Vir: Autoevolution. Foto: Audi, Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Audi in Volkswagen pozivata k varni razdalji tudi s prilagojenimi logotipi"


wildbliw
4 leta 22 dni nazaj

Ni to 4 dni prezgodaj?

 
Kljub pandemiji Polestar pričenja s proizvodnjo na Kitajskem
Biografija Andreja Jereba je povzetek in navdih