Novice

Nov koncept prodajnih salonov BMW Motorrad

Pooblaščeni trgovec in serviser Avtoval v Grosupljem je prvi slovenski praktični primer novega koncepta prodajnih salonov BMW Motorrad.

Včeraj so imeli pri Avtovalu dvojni razlog za zadovoljstvo – širši javnosti so pokazali svoj prenovljeni prodajni salon znamke BMW Motorrad, ki je urejen v skladu z najnovejšimi standardi znamke, poleg tega pa se je v salonu premierno razkazoval novi BMW S 1000 XR, »pustolovsko-športna« različica iz znamkine družine visokozmogljivih motornih koles s štirivaljnimi vrstnimi motorji.

Več kot 200 m2 prodajnih površin salona v Grosupljem je namenjeno izključno motoristom in usklajeno z njihovimi potrebami, prostornost in svetloba prostora pa še pripomoreta k dobremu počutju obiskovalcev. Salonu Avtoval bodo s prenovo v letošnjem letu sledili tudi drugi pooblaščeni trgovci BMW Motorrad, v kratkem naj bi s projektom zaključili tudi v salonih Selmar v Celju in Mariboru.

Več podrobnosti najdete v spodnjem sporočilu za javnost.

Avtomobilizem.com (Vir: BMW Motorrad)

Sporočilo za javnost
BMW Motorrad Slovenija z najsodobnejšo trgovsko mrežo.
BMW Motorrad v Sloveniji uvaja nov koncept prodajnih salonov. V petek je bil predstavnikom medijev premierno predstavljen novi prodajni salon motornih koles BMW Motorrad pooblaščenega trgovca in serviserja Avtoval, ki je kot prvi slovenski BMW Motorrad trgovec prenovil svoj salon po najnovejših trendih in BMW standardih. Na odprtju salona je bil predpremierno prikazan tudi novi BMW S 1000 XR, ki se bo na slovenskem tržišču pričel prodajati z junijem.

Prodajni salon Avtoval v Grosupljem.
Z novim konceptom prodajnih salonov BMW Motorrad dobiva izrazito identiteto, saj je funkcionalnost prostora prvič narejena in razvita izključno za potrebe motoristov. Prodajni salon Avtoval v Grosupljem je z več kot 200 m2 prodajne površine trenutno tudi največji prodajni salon BMW Motorrad v Sloveniji. Prodajni salon popelje obiskovalce po segmentih motornih koles, ki jih ponuja nabor modelov BMW Motorrad. V ospredju prenove salona je bila težnja po implementaciji sodobnih arhitekturnih in oblikovalskih trendov, ki poudarjajo prostornost in svetlost prostorov ter s tem ustvarjajo občutek domačnosti značilno za BMW Motorrad. Tako za motoriste salon predstavlja tudi družabno točko, kjer se le-ti srečujejo s prijatelji in znanci, s katerimi si delijo strast do vožnje na dveh kolesih. Prodajni salon tako postane družabna platforma, v katero se člani motoristične skupnosti z veseljem vračajo, popijejo kavico ter si delijo zgodbe, prigode in izkušnje s potovanj.
Poleg celovite prodajne ponudbe pri Avtovalu nenehno posodabljajo tudi servisne storitve, ki vključujejo vso najmodernejšo diagnostično in servisno opremo, ki je potrebna za kvalitetno in premium servisiranje motornih koles BMW Motorrad.
Prenova za celotno trgovsko mrežo BMW Motorrad.
BMW Motorrad Slovenija bo nove standarde letos vpeljal v celotno trgovsko mrežo. Avtovalovem zgledu bodo sledili tudi drugi pooblaščeni BMW Motorrad trgovci v Sloveniji. Tako bosta v kratkem prenovo svojih salonov zaključila tudi Selmar v Celju ter Mariboru.
Kolekciji BMW Ride in BMW Style.
V vseh BMW Motorrad salonih po Sloveniji sta na voljo kolekciji BMW Ride in BMW Style, ki vključujeta vrhunske izdelke, ki se dokazljivo obnesejo in ohranjajo svojo nesporno popularnost. Interni razvojni dosežki, na katere so inženirji in oblikovalci upravičeno ponosni, se predstavljajo s kolekcijo Ride, ki motoristom/kam nudi odlično zaščito, in kolekcijami Style z močjo, ki razveseljuje navdušence/ke blagovne znamke BMW Motorrad.

BMW S 1000 XR – vse dobre stvari so štiri.
Na odprtju novega prodajnega salona v Grosupljem je bil predpremierno predstavljen novi BMW S 1000 XR. Z modelom BMW S 1000 XR BMW Motorrad predstavlja četrtega člana zasedbe visokozmogljivih motornih koles s štirivaljnimi vrstnimi motorji in prepoznavno športno naravnanostjo. Na osnovi mikavne in edinstvene mešanice inovativne tehnologije, zmogljivosti in varnosti, ki že krasi obstoječe modele te serije, je BMW Motorrad stopil še korak dlje in predstavil S 1000 XR, ki ponaša ta repertoar osrednjih karakteristik v povsem novo »pustolovsko-športno« različico. Ta vključuje dinamične potovalne lastnosti, športno zmogljivost in visoko stopnjo udobja ob izjemni vsakodnevni uporabnosti. Novi S 1000 XR ponuja edinstveno zmes športnega in turnega talenta, prežetega z obilico strasti. Novi BMW S 1000 XR se bo v Sloveniji pričel prodajati s 1. junijem 2015.


BMW Motorrad

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Nov koncept prodajnih salonov BMW Motorrad"


kemykos
8 leta 10 meseci nazaj

Novi BMW S 1000 XR….:O :O :O Waaaaaaa 😀 Tole pa je mašina, da te kap… Cena pa menda tudi 😀

 
Zmagovalci PAL 2015
Električni avtomobili v očeh voznikov niso dovolj prepričljivi