Predstavitve

Ščepec novosti

Mitsubishi ASX: slovenska predstavitev

Prenovljeni Mitsubishi z modelnim letom 2017 sicer deluje nekoliko bolj sveže, a ostaja v svoji zasnovi praktičen mestni terenec, za katerega pri znamki pravijo, da je prilagojen za življenje.

Mitsubishi ASX (6)Mitsubishi ASX, ki ga na nekaterih trgih poznajo tudi kot model Outlander Sport, je svojo predhodno večjo prenovo doživel pred tremi leti. Letošnja posodobitev prinaša zgolj ščepec svežine in nekatere praktične dodatke, ki jih bodo znali še najbolj ceniti dosedanji uporabniki.

Nekoliko je spremenjena prednja maska, katere videz se razlikuje glede na paket opreme, zaščitna plošča motorja je v črni ali srebrni barvi, medtem ko je osrednji del svetleče črne barve in dopolnjen s kromiranimi dodatki. Na strehi je nameščena antena v obliki plavuti morskega psa.

V notranjosti je na voljo novo oblazinjenje, pri opremi Intense pa so pod vrtljive gumbe za upravljanje namestili stikali za gretje sedežev in dodali aluminijaste stopalke. Med spremenjenimi podrobnostmi so še podaljšana ročica za prilagajanje višine prednjega sedeža ter drugačna zadnja klop, ki omogoča potnikom ob večjem udobju tudi olajšano vstopanje in izstopanje iz potniške kabine.

Mitsubishi ASX je kupcem na voljo z bencinskim ali dizelskim motorjem Cleartec, oba imata delovno prostornino 1,6 litra. Štirikolesni pogon je na voljo le pri dizelsko gnani različici. Cene za prenovljeni model so nekoliko višje in se, z upoštevanjem akcijskih popustov, pričenjajo pri 15.990 evrih, kolikor stane 1,6-litrski bencinski model z opremo Inform.

Celoten cenik vam je na voljo na tej povezavi.

Besedilo in foto: Urška Radolović.

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Ščepec novosti"


metor
3 leta 6 meseci nazaj

Še vedno zastarelo, rabil je nov model, ne prenovo.

 
Izlet v neznano
Bavarski favorit