Novice

Novi Land Rover Defender že v filmski vlogi

V reklamnem spotu, s katerim se pripravljajo na pričetek prodaje v Veliki Britaniji, so prikazali tudi nekaj vratolomnih voženj Defenderja iz novega filma o Jamesu Bondu.

Čeprav na velikem platnu ob ogledu filma “No Time To Die” verjetno ne bomo videli popolnoma enakih posnetkov, pa naj bi za reklamni spot uporabili nekaj materiala, posnetega pri vajah za filmsko sceno terenske vožnje avtomobilskega pregona, kjer novi Defender pokaže zavidljive terenske sposobnosti. V spotu, ki si ga je možno ogledati na portalu Youtube, lahko vidimo vrsto spektakularnih skokov in elementov ekstremne terenske vožnje, s katerimi novi Defender premika meje mogočega. 

Čeprav ste verjetno mnogi ob ogledu pomislili, da so bili avtomobili posebej prirejeni za potrebe snemanja, pa je Nick Collins, direktor linije vozil Land Rover Defender zatrdil, da so za snemanje uporabili serijska vozila brez dodatnih ojačitev, z izjemo vgradnje varnostne kletke za primer prevračanja. Po njegovih besedah so za novi Defender razvili testiranje po novih standardih, s katerimi so bili postavljeni pred nove izzive, saj novi testi vzdržljivosti med drugim vključujejo tudi skoke. Na podlagi uspešnih preizkusov so pri Land Roverju dobili zagotovilo, da bo novi Defender uspešno zadovoljil vsem potrebam kaskaderske ekipe pri snemanju filma “No Time To Die”, ki se jim je tokrat prvič pridružila profesionalna voznica tekmovanj serije W, Jessica Hawkins.

Skupno so za potrebe snemanja filma uporabili 10 novih modelov Defenderja, med njimi pa je bil tudi sedmi izdelani, ki se ponaša s serijsko številko VIN 007 v slogu Jamesa Bonda.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto in video: Land Rover.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prve uradne fotografije nove generacije modela Kia Sorento
General Motors umika znamko Holden iz Avstralije