Novice

Posebna serija vozil Citroën Origins prihaja tudi na naš trg

Ob častitljivem stotem rojstnem dnevu je znamka Citroën pripravila posebno omejeno serijo poimenovano Origins, ki bo na voljo tudi slovenskim kupcem.

Jubilejni videz in paket opreme bo v Sloveniji na voljo za modele Citroën C3, C4 in C3 Aircross, ter za enoprostorski vozili C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer. Vseh pet modelov iz omejene serije Origins bo odeto v posebne barve in opremljeno z materiali, ki se zgledujejo po preteklosti ter obenem poudarjajo prilagoditev zunanjosti in notranjosti željam posameznika v duhu prihodnosti. Že na prvi pogled naj bi bili prepoznavni po posebnih barvnih odtenkih bele, črne ali sive, pri nekaterih modelih pa bo možno izbrati tudi dvobarvno kombinacijo s črno streho.

Oprema modelov posebne serije temelji na nivoju opreme Feel, videz zunanjosti pa poudarjajo dodani dekorativnimi elementi v bronastem odtenku, ki se ujemajo z logotipom dvojne puščice in podpisom “Origins since 1919” na prednjih vratih vozil. Notranjost se razlikuje od običajnih modelov po oblazinjenju z zlatimi okrasnimi šivi in oznako “Origins”, spremenjeni obrobi armaturne plošče v enakem slogu ter po posebnih preprogah. Kljub poklonu preteklosti bodo v vseh modelih vozniku in potnikom na voljo najsodobnejši pripomočki, ki so v dandanašnjih časih že skoraj nepogrešljivi.

Citroën je že pričel s trženjem modelov posebne serije na mednarodni ravni, z zbiranjem naročil pa so pričeli tudi v Sloveniji, kjer naj bi prodaja omejene serije potekala do konca letošnjega leta.

Avtomobilizem.com (Vir: Citroën. Foto: Citroën.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Mercedes AMG A35 4Matic še v limuzinski izvedbi
Rok Turk je ambasador Hyundajeve športne linije N