Novice

Razkrit je kozmetično prenovljen Suzukijev S-Cross

Potem ko so pred meseci v javnost že pricurljale prve skice prenovljenega Suzukijevega križanca, ki so jih pokazali na trgovski predstavitvi v Franciji, so se sedaj na spletu znašle prve fotografije serijskega modela.

Kozmetično prenovljen Suzukijev srednje veliki križanec, ki je luč sveta ugledal pred tremi leti, so pokazali na prireditvi na Madžarskem. Tako je po slikah moč ugotoviti, da se je največja sprememba zgodila na sprednjem delu, kjer se bohoti povsem nova maska z izdatno količino kromiranih elementov (ki nehote spominja na pravkar prenovljenega Peugeota 2008) ter sprednji žarometi z novo grafično podobo. Zadnji del S-Crossa je precej manj predelan (če sploh), še manj sprememb pa je moč najti v njegovi notranjosti.

Prenovljeni S-Cross se bo hkrati ponašal z enakim info-zabavnim sistemom, kot je nameščen v manjši Vitari, ter novim turbo-bencinskim agregatom, ki ga je japonski Suzuki razvil samostojno. Novi 1,4-litrski Boosterjet, ki se ponaša s 140 »konji« največje moči, naj bi počasi zamenjal ostareli 1,6-litrski atmosferski bencinski agregat. Slednji naj bi bil na voljo tudi z menjalno avtomatiko. Še vedno pa bo v ponudbi že znani 1,6-litrski turbo dizel iz Fiatovega skladišča.

Kdaj se bo pojavil kozmetično prenovljeni S-Cross na našem trgu, pa zaenkrat še ni znano.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Autoevolution)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Razkrit je kozmetično prenovljen Suzukijev S-Cross"


xxl
7 leta 9 meseci nazaj

Videti je veliko bolj privlačen od prejšnje različice.

 
ProPilot je Nissanov prvi korak k samodejni vožnji
PSA bo za večji električni doseg uporabil podaljševalnik