Novice

Tuner Bowler pod okrilje Jaguar Land Roverja

Podobno, kot je že leta nazaj Mercedes-Benz vzel pod svoje okrilje za njihove modele specializiranega tunerja AMG, je zdaj zelo podobno storil Jaguar Land Rover s prevzemom obubožanega Bowlerja.

Komur Bowler morda ni poznan, gre za specialista za predelave Land Roverjev, ki je začel poslovati leta 1985. Zdaj, 35 let kasneje, ga je skupina Jaguar Land Rover vzela pod svoje okrilje in priključila oddelku za predelave vozil, kjer že poslujejo Special Vehicle Operations (SVO), Vehicle Personalization in klasična divizija.

Prevzem Bowlerja je JLR-jev vodja oddelka SVO Michael van der Sande pospremil z izjavo, da je bilo ime Bowler 35 let sinonim za inovacije in uspeh, ki so bili osnovani na dosežkih iz udejstvovanj na najbolj zahtevnih terenskih tekmovanjih širom sveta. Pri JLR-ju so tudi navdušeni, da bodo lahko v prihodnosti aktivno sodelovali pri razvoju imena Bowler.

Znamki Bowler so tako Britanci zagotovili prihodnost, saj bodo zagotavljali popolno podporo obstoječim lastnikom Land Roverjev,obdelanih s tretmajem Bowler tudi po prevzemu. Dodatna dobra novica je, da bo Jaguar Land Rover Bowlerju nudil vso potrebno oporo pri ohranitvi Bowlerjevih redno zaposlenih  delavcev.

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog. Foto: Land Rover Bowler.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Električna avtonomna vozila Volkswagen bodo prevažala udeležence svetovnega nogometnega prvenstva v Dohi
Lexus potrdil razvoj novega osemvaljnega motorja