Novice

Wallis Motor Ljubljana je prenovil salon znamke BMW

Podjetje Wallis Motor Ljubljana, novi pooblaščeni trgovec in serviser znamk BMW in Mini v prestolnici, bo strankam omogočil še boljšo izkušnjo v prenovljenem salonu ob Celovški cesti.

Znamka BMW je v Ljubljani pričela novo poglavje s podjetjem Wallis Motor. Ta posluje v prenovljenem salonu na znani lokaciji ob Celovški cesti, ekipa 45 zaposlenih pa zagotavlja, da bo strankam ponudila izkušnjo, primerno prestižni znamki. Njihov nabor storitev je popoln, saj obsega prodajo novih in rabljenih vozil (BMW Premium Selection), prodajo nadomestnih delov, vzdrževanje vozil BMW in Mini, vulkanizerske storitve ter kleparsko-ličarska popravila. Ob tem kupcem pomagajo tudi pri financiranju nakupa ter zavarovanju vozil.


AutoWallis Plc. je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami z znamko BMW na Madžarskem, na slovenski maloprodajni trg pa je vstopilo z uspešnim prevzemom poslovanja od družbe A-Cosmos. Podružnica Wallis Automotive Europe (WAE) sicer v jadranski regiji (Slovenija, Hrvaška, Srbija, S. Makedonija, Bosna, Albanija, Črna gora in Kosovo) zastopa znamki Jaguar in Land Rover, od lanskega leta pa je tudi regijski veleprodajni uvoznik znamke Opel.


Ekipo Wallis Motor Ljubljana vodi direktor Blaž Urbanija, ki je med drugim pojasnil, da bodo poslovanje v prenovljenem salonu in servisu nadgradili z novimi procesi in tehnologijami: »Naš cilj je našim strankam ponuditi najboljšo izkušnjo na vseh področjih našega delovanja, ter postati korporativni in diplomatski prodajni center BMW.«

Na današnjem dogodku sta se mu pridružila Christopher Puth, direktor BMW Group Slovenija, ter Peter Antal, član uprave AutoWallis Plc., ki je izpostavil, kakšne prednosti prinašajo strankam na slovenskem trgu: »S skoraj 30-letnimi izkušnjami z blagovno znamko BMW bo AutoWallis zagotavljal stabilnost in boljše storitve za stranke. Da bomo postali vrhunski prodajalec na trgu, tako kot smo na Madžarskem, je potreben čas in nenehno izboljševanje vseh procesov in orodij. S svojim znanjem podpiramo Wallis Motor Ljubljana in prinašamo najboljše prakse za stranke v Sloveniji, ki si zaslužijo najboljšo storitev v vseh primerih.«

Avtomobilizem.com (Vir: Wallis Motor Ljubljana. Foto: Žiga Intihar, Urška Radolović.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Audi tehta koristi in stroške novih motorjev z notranjim zgorevanjem
Peugeot 308 je novi obraz znamke