Novice

Hyundai skrivnostno pred razkritjem v Los Angelesu

Pretekli teden so najavili predstavitev priključno hibridnega konceptnega križanca, ki naj bi mu ob bok postavili še štiri modele.

Glede na to, da so predstavniki korejskega avtomobilskega proizvajalca najavili predstavitev produkcijskih modelov in konceptov, bi lahko iz uporabljene množine za koncepte lahko sklepali, da nas bo na njihovem predstavitvenem prostoru avtomobilskega salona v Los Angelesu pričakalo tudi kakšno presenečenje.

Zaenkrat so pri podjetju Hyundai še precej skrivnostni, povedali so le, da lahko poleg vozil z bencinskim motorjem pričakujemo še vozila z električnim pogonom ter hibridno tehnologijo. Poleg osveženih modelov Ioniq v električni, hibridni in priključno hibridni različici, naj bi predstavili še koncept priključno hibridnega križanca, peti model, ki naj bi v Los Angelesu doživel svetovno premiero pa zaenkrat ostaja še skrivnost.

Seveda so se že pričela pojavljati ugibanja o morebitnem skrivnostnežu, po nekaterih mnenjih je ena od možnosti predstavitev novega koncepta poltovornjaka Santa Cruz, za katerega so pred kratkim že potrdili načrte v zvezi z njegovo proizvodnjo, s katero nameravajo pričeti leta 2021 v proizvodnem obratu Montgomery v ameriški zvezni državi Alabama. Naslednja možnost bi lahko bila razkritje modela Sonata v zmogljivejši preobleki N ali N-line, ki naj bi jo namesto dvolitrskega bencinarja poganjal novi 2,5-litrski motor s podporo turbine in 205 kW (279 KM).

Vsekakor nam na konec ugibanj ne bo potrebno predolgo čakati.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Hyundai.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
V zimsko sezono z novim Petrolovim gorivom Q Max iQ Diesel
Cupra Ateca nad strehami Pariza