Novice

Obnovljen in razširjen ljubljanski salon AC-Mobil

Prodajni center avtomobilov Honda in Mitsubishi na Baragovi v Ljubljani je po novem prostornejši in svetlejši, obiskovalci pa v njem najdejo tudi tretjo znamko, prestižni francoski DS.

Salon znamke Honda je v Ljubljani na isti lokaciji že 25 let, pred desetimi leti pa se mu je pridružila še znamka Mitsubishi. Prostora za obe znamki je sicer bilo nekaj, težko pa bi rekli, da dovolj. Lastniške spremembe (prehod zastopnika pod okrilje švicarske skupine Frey) so na Baragovo v letošnjem letu pripeljale tudi znamko DS, kar je bil ob posodobitvah celostne podobe znamk in pomanjkanju prostora verjetno še zadnji razlog, da je lokacija zasijala v novi podobi.

Prodajni del ni le svetlejši in elegantnejši, ampak tudi prostornejši, saj so ga razširili za približno 150 m2, ki so pred tem pripadali kleparski delavnici in servisnemu sprejemu. Na 400 m2 so svoj prostor našla nova vozila Honda in Mitsubishi, poseben kotiček pa je začasno namenjen tudi prodaji vozil znamke DS.

Izvedba prenove je bila še nekoliko bolj zahtevna, kot so načrtovali, saj je potekala tudi v obdobju epidemije koronavirusa. Zato so v podjetju AC-Mobil še toliko bolj veseli, da so jo uspeli izvesti z minimalno zamudo ter odpreti vrata ljubljanskega prodajno-servisnega centra svojim zvestim strankam.

Avtomobilizem.com (Foto: Urška Radolović.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Obnovljen in razširjen ljubljanski salon AC-Mobil"


yashica
5 meseci 9 dni nazaj

Modeli delijo razvoj, tehniko in proizvodne linije s Citroenom, ampak, ker je lastnik C Automobil Import Emil Frey, ki je obenem prevzel še Autocommerce je padla biserna odločitev. Na koncu se bodo resni in problematični posegi v motor delali pri Jerovšku.

xxl
5 meseci 9 dni nazaj

Same znamke butične prodaje, hmm…

 
Apple CarPlay z novo posodobitvijo
Strešni šotor spremeni novi Land Rover Defender v potujoči hotel