Novice

Top Gear z novim voditeljem

Televizijska hiša BBC je uradno naznanila, da bo zadnja epizoda serije Top Gear na sporedu v nedeljo, 28. junija, veliko več zanimanja pa so poželi z razkritjem novega glavnega voditelja, ki bo zamenjal Jeremyja Clarksona.

Začnimo z najbolj pomembno novico – po številnih pretresih in govoricah je sedaj uradno, da bo novi voditelj v oddaji Top Gear Chris Evans, ljubitelj Ferrarijev in radijska osebnost na radijski postaji BBC Radio 2. Drži, isti Chris Evans, ki je ob izbruhu afere s Clarksonom glasno zanikal namigovanja, da bo njegov naslednik.

Trenutno še niso razkrili dvojice, ki mu bo delala družbo, a glavni voditelj pozna oddajo in način, kako je zaslovela. V rubriki Reasonably Priced Car je že nastopil kot gost in s Suzukijem Liana dosegel šesti najboljši čas. Kasneje se je pojavil še v delu, kjer ga je James May moledoval, prosil in upal, da mu bo Chris posodil svojega Ferrarija California Spider.

”Vznemirjen sem, Top Gear je moja najljubša oddaja vseh časov. Ustvarjena s strani odličnih ljudi, ki ljubijo avte in razumejo, kako narediti zapleteno stvar zabavno in lahkotno. V resnici je vse prej kot to in ravno to je genijalno pri globalnemu uspehu oddaje Top Gear. Obljubim, da bom naredil vse, kar morem, spoštoval, kar se je dogajalo prej, in uspešno vodil oddajo naprej,” je dejal Evans za spletno stran TopGear.com.

Oddaja se bo v obliki, kot jo poznamo, poslovila 28. junija, ko bo predvajana zadnja epizoda. Odstavljeni vodja Jeremy Clarkson se je za kratek čas vrnil v studie BBC-ja in posnel govorni del finalne epizode, očitno bo slednji služil za montažo manjkajočih epizod. Po poročanju časopisne hiše The Telegraph bodo Clarkson, Hammond in May nastopili v zadnjem izzivu ”Cheap Car Challenge”, kjer bodo imeli na voljo 250 funtov za nakup rabljenih terenskih vozil. Žal pa ni jasno ali se bodo tudi tokrat držali ustaljene formule ali bo sledil kakšen nepričakovan zasuk.

Številni ljubitelji oddaje uspeh za svetovni prodor Top Geara pripisujejo ravno sveti trojici – jo lahko uspešno nadomesti Chris Evans in popelje oddajo na nove poti slave?

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog, TopGear. Foto: TopGear.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Znane nemške cene za Opel Astro
Prestrukturiranje skupine Volkswagen