Novice

Alfa Romeo na zanimiv način potrdila ime novega električnega križanca

Italijanska znamka je z objavo na družbenem omrežju X potrdila ime njihovega prvega električnega modela, ki prihaja v podobi manjšega križanca.

Predstavniki znamke Alfa Romeo so z objavo kratkega video posnetka na družabnih omrežjih najverjetneje potrdili ime novega električnega križanca, ki se bo v okviru znamk skupine Stellantis pridružil modeloma Fiat 600 in Jeep Avenger, s katerima naj bi si delil zasnovo. Video posnetek razkriva več koordinat, med katerimi so tudi koordinate gorskega prelaza Brenner, ki se nahaja na meji med avstrijsko zvezno deželo Tirolsko in severno Italijo.

Bo novi križanec vseeno Brennero?

Čeprav so pri italijanskem avtomobilskem proizvajalcu še nedolgo nazaj zagotavljali, da ime njihovega prvega električnega modela ne bo Brennero, pa so z novo objavo in pomenljivim “Maybe we’ve known it all along” (Morda smo pa to vedeli že ves čas) najverjetneje že potrdili ime novega modela, ki naj bi bill predstavljen v začetku prihodnjega leta.

Alfa Romeo Brennero bo prvi v vrsti najavljenih električnih modelov te znamke, kasneje pa mu bosta sledila še električna naslednika modelov Giulia in Stelvio, medtem ko naj bi za ameriški trg pripravljali model večjega električnega športnega terenca.

Avtomobilizem.com (Vir: Motor1. Foto: Alfa Romeo – zaslonski posnetek.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Nissan in Mitsubishi potrjujeta vstop med lastnike podjetja Ampere
Tavares: “Električni avti morajo biti dosegljivi, a še vedno prinašati dobiček”