Novice

Pred razkritjem koncepta Škoda Vision 7S

Škoda pred skorajšnjim razkritjem koncepta Vision 7S ponuja nov vpogled v njegovo notranjost.

Češki avtomobilski proizvajalec z drugo predstavljeno skico razkriva zasnovo armaturne plošče prihajajočega koncepta Vision 7S, ki je zasnovan v skladu z njihovim novim oblikovalskim jezikom “Modern Solid”. V skladu z oblikovalsko filozofijo, ki bo krojila njihove modele v prihodnosti, tudi notranjost koncepta Vision 7S temelji predvsem na uporabnosti, pri kateri pa kupci ne bodo prikrajšani za kvaliteto in edinstven dizajn.

Pri Škodi z novo skico poudarjajo uravnovešeno razmerje fizičnih in virtualnih uporabniških vmesnikov v povezavi z optimalno ergonomijo, ki jo poznamo že pri aktualnih Škodinih modelih. Sodobna in minimalistična zasnova simetrične armaturne plošče poudarja širino in prostornost, prvič pri modelih znamke Škoda pa lahko vidimo sredinsko nameščen zaslon informacijso-multimedijskega sistema v pokončni orientaciji, za katerega pa pri Škodi še ne razkrivajo velikosti. Kljub digitalizaciji so se odločili za ohranitev fizičnih gumbov, namenjenih nadzoru delovanja klimatske naprave, ki jo bo moč upravljati tudi s kombinacijo treh večjih rotacijskih gumbov na sredinski konzoli. Na voljo bo tudi dovolj odlagalnih mest, vključno s tistimi za odlaganje mobilnih telefonov. Nov je tudi volan, ki s sploščenim zgornjim in spodnji delom deluje futuristično in omogoča optimalno preglednost nad informacijami digitalne instrumentne plošče.

Premiera koncepta Škoda Vision 7S je načrtovana za 30. avgust, do takrat pa nam bodo pri znamki naverjetneje razkrili še kakšno skrivnost prihajajočega koncepta.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops, Škoda. Foto: Škoda.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Polestar O2 tudi kot produkcijski model
Ameriška administracija v podporo domači avtomobilski industriji